Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Sorokinam un Fanduļam pa piespēlei zaudējumā

Lauris Bērziņš
Lauris Bērziņš

Sorokinam un Fanduļam pa piespēlei zaudējumā
V. Fanduļs, White Hawks

Dānijas "AL-Bank Ligaen" play-off ceturtdaļfināla sestajā spēlē pa vienam rezultativitātes punktam nopelnījuši Oļegs Sorokins un Vjačeslavs Fanduļs, taču viņu pārstāvētā Frederikshavnas vienība "White Hawks" savā laukumā ar 2:4 piekāpās "Mighty Bulls" hokejistu priekšā.

Sorokins piedalījās komandas pirmo vārtu gūšanā, savukārt Fanduļs palīdzēja Maikam Martinam gūt "White Hawks" otros vārtus. Tāpat Fanduļa rēķinā arī divas soda minūtes.

Līdz ar uzvaru "Mighty Bulls" hokejistiem sērijā izdevās panākt izlīdzinājumu – 3:3. Izšķirošo cīņu par vietu pusfinālā komandas aizvadīs 11. martā vareno buļļu laukumā.

Tāpat septītais mačs būs nepieciešams, lai noskaidrotu uzvarētāju Hvidovres "TOTEMPO HvIK" un Herningas "Blue Fox" divcīņā. Šovakar Hvidovrē ar 2:1 pārāki bija "Blue Fox" hokejisti. Mājinieku sastāvā Sergejs Čubars ne ar rezultativitātes punktiem, ne soda minūtēm neatzīmējās.

Dānijas "AL-Bank Ligaen".
Play-off – ceturtdaļfināls.

"White Hawks" – "Mighty Bulls" 2:4 (sērijā – 3:3)
Sorokins 0+1, Fanduļs 0+1, 2 min.

"TOTEMPO HvIK" – "Blue Fox" 1:2 (sērijā – 3:3)
Čubars 0 p., 0 min.

Izmantotie resursi:
www.al-bankligaen.dk

     [+] [-]

, 2008-03-10 07:59, pirms 17 gadiem
interesanti, ka visilgāk ilgst sērijas, kur spēlē 1.v. pret 8.v. un 2.v. pret 7.v. pie kam 8.v. ("White Hawks") un 7.v. ("TOTEMPO HvIK") savās sērijās bija vadībā pat ar 3:1. Tagad laikam cerības uz uzvaru 1/4finālā lielākas ir turnīra līderiem un visiem mūsējiem sezona Dānijā būs cauri.

     [+] [-]

, 2008-03-10 08:04, pirms 17 gadiem
visiem jau nebūs cauri, vismaz ne uzreiz. Saviela klubs takš tika pusfinālā.