Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Uzvaras izcīna "Ozolnieki/Monarch" un SC "Energija"

Jānis Celmiņš

Uzvaras izcīna "Ozolnieki/Monarch" un SC "Energija"
"Ozolnieki/Monarch" hokejisti
Foto: Ritvars Raitis

Latvijas Atklātajā Hokeja čempionātā šodien tika izspēlētas divas spēles. "Ozolnieki/Monarch" komanda savā laukumā ar rezultātu 4:0 pieveica "Liepājas metalurgs 2" komandu, bet SC "Energija" Ogrē pieveica vietējo HK "Ogre" – 4:3.

Pirmais mača periods starp "Ozolnieki/Monarch" un "Liepājas metalurgs 2" komandām noslēdzās bez vārtu guvumiem. Spēles rezultāts tika atklāts vien mača otrā perioda 15. minūtē, kad precīzs metiens padevās Vadimam Romanovskim. Trešajā periodā čempionāta līdervienība guva vēl trīs vārtus (Vitālijs Gurevičs, Romanovskis un Nikolajs Jerofejevs), noslēdzot maču ar pārliecinošu uzvaru – 4:0. Šī bija "Ozolnieki/Monarch" komandas 13. uzvara 17 čempionāta spēlēs un tā vēl vairāk ļāvusi Ozolnieku komanda nostiprināties turnīra tabulas līderpozīcijās.

Otrā šīsdienas spēlē SC "Energija" Ogrē pieveica vietējo HK "Ogre" – 4:3. Vēl nepilnas 10 minūtes līdz trešā perioda beigām rezultāta tablo Ogrē vēstīja 4:1 par labu viesiem, taču atlikušajā laikā ogrēnieši spēja divus vārtus atspēlēt. Laika kaut kam vairāk gan laukuma saimniekiem pietrūka un nācās samierināties ar 17. zaudējumu sezonā.

Izmantotie resursi:
lhf.lv

  -2 [+] [-]

, 2010-01-09 20:32, pirms 15 gadiem
Spēle Ozolniekos bija interesanta. Jaunie liepājnieki zaudēja tieši pieredzē un meistarībā, jo visai daudz momentu bija arī viņiem, bet piekliboja noslēguma fāze - realizācija. Un arī "Vilku" vārtsargam šodien bija lielā diena, izglāba ne reizi vien.

Liepājnieku sastāvā bija vairāki U20 izlases spēlētāji, pamanīju Skvorcovu, Mickeviču, vārtos bija Kalniņš.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-01-09 21:01, pirms 15 gadiem
pati biju Ozo spēlē, kā dzirdēju no trennera, Kalniņš ķer visu, kas lido augstāk par vārtiem

  +1 [+] [-]

, 2010-01-09 21:12, pirms 15 gadiem
es arī tur biju, Ozolnieki labi spēlēja.

     [+] [-]

, 2010-01-09 23:13, pirms 15 gadiem
es biju ogres spēlē ar leišiem!sen gan nebiju bijis uz šo hokeja halli,bet varu pateikt.ka vismaz pēc alus vairs nav jāstāv garā rindā,kā šeit bij iepriekš,un vēl,ogres komandai bija 9 reālas iespējas gūt vārtus,bet guva tikai 3,savukārt Lietuvas izlases bāzes klubam bija 3 momenti,bet viņi guva 4 vārtus!!!!!tā lūk!