Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Bārtulis joprojām ārstē savainojumu

Andrejs Siliņš

Bārtulis joprojām ārstē savainojumu
Oskars Bārtulis
Foto: AFP/Scanpix

Naktī uz trešdienu laukumā Adirondakas "Phantoms" rindās Amerikas Hokeja līgā (AHL) nedevās latviešu aizsargs Oskars Bārtulis, kurš turpina atgūties no savainojuma, bet komanda piedzīvoja zaudējumu, ar rezultātu 0:1 papildlaikā piekāpjoties Hamiltonas "Bulldogs".

Starp vairākiem "Phantoms" savainotajiem spēlētājiem joprojām diemžēl ir arī Latvijas izlases aizsargs. Bārtulis guva savainojumu kādā no pagājušās nedēļas treniņiem, vēsta amerikāņu mediji. Šī bija jau trešā komandas spēle pēc kārtas, kurā Oskars nevarēja piedalīties. Pagaidām nav zināms nekas sīkāk par gūto savainojumu un to, cik ilgu laiku prasīs tā izārstēšana.

Nākamo maču Adirondakas komanda aizvadīs naktī uz sestdienu pēc Latvijas laika, mājās uzņemot Portlendas "Pirates".

24 gadus vecais Bārtulis šajā sezonā 19 spēlēs guvis deviņus rezultativitātes punktus (1+8), izdarījis 32 metienus pa vārtiem, sakrājis 14 soda minūtes, kā arī pozitīvu lietderības koeficientu (+4).

Izmantotie resursi:
TheAHL.com | The American Hockey League | Home...
PostStar.com - Glens Falls, Saratoga, Lake...

  -3 [+] [-]

, 2011-12-07 09:15, pirms 13 gadiem
Jūtama Latvijas hokeja skola - 32 metieni, vieni vārti

     [+] [-]

, 2011-12-07 18:21, pirms 13 gadiem
Tu to vēl kaut kādā veidā varētu pieminēt, ja Bārtulis būtu uzbrucējs...