Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Nazarovs sūkstās par saspringto kalendāru

Nazarovs sūkstās par saspringto kalendāru
Vjačeslavs Nazarovs
Foto: Romāns Kokšarovs, "Sporta Avīze"

Latvijas U-18 hokeja izlases galvenais treneris Vjačeslavs Nazarovs pēc šodien zaudētās pasaules čempionāta 1. divīzijas spēles pret Norvēģiju (0:1) preses konferencē uzteica savu komandu par parādīto cīņassparu, vienlaikus paužot neapmierinātību ar saspringto turnīra kalendāru, dēļ kura Latvijai nācās aizvadīt divas smagas cīņas pēc kārtas.

"Man ir grūti runāt, jo mača gaitā tika atstātas daudz emocijas un pārdzīvojumi. Tomēr sevī jāatrod spēki un jāapsveic Norvēģijas komandu ar labu spēli un uzvaru. Norvēģi izskatījās labi, pelnīti uzvarēja. Mums nācās aizvadīt divas smagas spēles pēc kārtas, jo kā labi zināt vakar cīnījāmies ar austriešiem. Tādēļ gribu īpaši pateikties turnīra organizētājiem par sastādīto kalendāru [kalendāru gan sastāda IIHF, vadoties pēc izlašu reitingiem - aut.]. Neraugoties uz to vēlos pateikties saviem puišiem, viņi atdeva visus spēkus un sitās līdz galam, tomēr sportiskā veiksme nebija mūsu pusē," sacīja Vjačeslavs Nazarovs.

"Uzvarējām labu komandu, latviešiem bija daudz vārtu gūšanas iespēju, taču mums izdevās sekmīgi nocīnīties aizsardzībā. Jāatzīst, ka Latvija spēlēja labāk, bet mēs parādījām gudru pretspēli. Lielisks mačs padevās mūsu vārtsargam - viņš spēlē stabili visu turnīru," uzsvēra Norvēģijas U-18 galvenais treneris Lovdals Orjans.

  +9 [+] [-]

, 2008-04-07 00:18, pirms 17 gadiem
Šī mača iznākumu izšķīra tikai un vienīgi veiksme. Tā šoreiz bija norvēģu pusē.

  +1 [+] [-]

, 2008-04-07 00:19, pirms 17 gadiem
nu nevajag tgd meklēt kkādus attaisnojumus kalendārā, pasaki vnk, ka norvēģiem šodien paveicās, jo kā gan savādāk pateikt, ja latvieši izdarīja divreiz vairāk metienus pa pretinieku vārtiem
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2008-04-07 00:28, pirms 17 gadiem
taada dziive,ko padariisi,uzvar stipraakais..

  -3 [+] [-]

, 2008-04-07 00:30, pirms 17 gadiem
nu jā, pēc kara jau visi gudri.

  +1 [+] [-]

, 2008-04-07 00:38, pirms 17 gadiem
Makao rakstīja: Nu re, kā prognozēju, mūsējie pakāsa Bjorndālena tautiešiem, bet hokejā nevis biatlonā! Varbūt vajadzēja paņemt izlasē tomēr E.Biezo, kurš iemeta Norvēģijai pārbaudes spēlē, nevis viņu atstāt rezervē un pieteikt tik daudz aizsargu! Metieni pa vārtiem bija daudz, bet no tiem bīstami tik pāris.


ja ar paaris tu biji domaajis 6-8 tad jaa! bijam pelnijusi uzvaru - no siem puisiem pelnijusi ir kadi tris tikt amerikas junioros - bukarts, indrasis pilnigi noteikti - man patika ari dobrenkijs - tomer puisis par gadu jaunaaks - nakosgad vareetu but labs lideris - cerams ka straadaas nopietni pa vasaru un paraadiis labu sniegumu naakotnee! tiesa vareja veel paaugties popens pazuda - pirmajaa speelee bija labs! protams vasiljevs vaartos styaaveeja visas speeles lieliski - taa ari nedabuja labakaa speletaja balvu! katraa zinjaa nepiekriitu ka sajaa gadaa mums nav labu speletaaju - indrasis un bukarts - abi ar labiem augumiem, slidojumu - turklaat katrs speejiigs apvest 3-4 pretinieku speletaajus - tiesa jaapiestraadaa vel pie metiena precizitaates!
Slēpts komentārs: IevaMi
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-04-07 00:48, pirms 17 gadiem
henrijz rakstīja: ja ar paaris tu biji domaajis 6-8 tad jaa! bijam pelnijusi uzvaru - no siem puisiem pelnijusi ir kadi tris tikt amerikas junioros - bukarts, indrasis pilnigi noteikti - man patika ari dobrenkijs - tomer puisis par gadu jaunaaks - nakosgad vareetu but labs lideris - cerams ka straadaas nopietni pa vasaru un paraadiis labu sniegumu naakotnee! tiesa vareja veel paaugties popens pazuda - pirmajaa speelee bija labs! protams vasiljevs vaartos styaaveeja visas speeles lieliski - taa ari nedabuja labakaa speletaja balvu! katraa zinjaa nepiekriitu ka sajaa gadaa mums nav labu speletaaju - indrasis un bukarts - abi ar labiem augumiem, slidojumu - turklaat katrs speejiigs apvest 3-4 pretinieku speletaajus - tiesa jaapiestraadaa vel pie metiena precizitaates!

par Dobrenkiju es tev pilniibaa piekriiitu, ljoti redzams laukumaa bij kaut arii speelee tikai 4 mainjaaa... un pie tam ar nenormaali aaatrs,pielikt meistariibaaa pastraadaat svaru zaalee un buutu izteikts buree tipa speeleetaaajs!!!!!

     [+] [-]

, 2008-04-07 01:08, pirms 17 gadiem
ha, nemaz nezināju, ka Dobreņkijs spēlē 4.maiņā. man viņs uz laukuma likās vispamanāmākais!!! lielisks ātrums, labs slidojums, laba tehnika. mazliet vairāk masas un būs izcils! pilnīgi noteikti nākamais stārs!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-04-07 01:13, pirms 17 gadiem
Vītols rakstīja: Bet jāatceras tikai vienu,ka savu ātrumu viņš rādīja uz 1.dīvīzijas spēlētāju fona.

bet vinjsh ir gadu jaunaaks par visiem ta kaa chalis ar lielu potenciaaalu...

     [+] [-]

, 2008-04-07 01:24, pirms 17 gadiem
tik skumiigi veel joprojaam ap sirdi

  +1 [+] [-]

, 2008-04-07 06:09, pirms 17 gadiem
jaa dobrenkijs man arii patika, vish laukumaa bija taads naglijs!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-04-07 07:45, pirms 17 gadiem
Tas tik kārtējo reizi pierāda manis teikto,ka naudu hokejā vajag ieguldīt jauniešos,nevis kaut kādā mākslīgi radītā Dinamo.Krievijas hokeja federācija nākošgad rīko U-21 čempionātu.Viņiem apnicis zaudēt Kanādai,bet mēs zaudējam norvēģiem,bet naudu taisāmies izsviest KHL.Visu jaau Gazproms nesegs.Baltkrieviem pietika prāta, lai pieteikties U-21 čempionātā.Mūsu funkcionāriem galvenais piedalīties tur,kur ož liela nauda.Nospļauties par Latvijas hokeja nākotni.Lai naivie klausās,ka Dinamo tiek radīts Latvijas izlases vajadzībām.Tie kas dos lielāko naudas daļu,tie arī pasūtīs mūziku.Secinājumus katrs var izdarīt pats.

     [+] [-]

, 2008-04-07 08:11, pirms 17 gadiem
Suukstiishanaas par kalendaaru ir izcili neveiksmiiga. Vai tad biedrs Nazarovs nezina, ka saados turniiros vienmeer ir taads kalendaars- 2 dienas speeles, 1 briiva ? Ari pasaules chempionaataa ir saspringts kalendaars, par olimpiskajaam speeleem nemaz nerunaajot. Un cik speelju sezonaa aizvada NHL vechi+ treninji+paarlidojumi ? Taapeec chiiksteesana par kalendaaru ir, atvainojiet, smiekliiga.

  +1 [+] [-]

, 2008-04-07 08:49, pirms 17 gadiem
Shis chempis bija jaanjem...Norveegji bija jaauzvar...bet vakar tieshaam vaartu realizaacija bija gauzhaam slikta, kaa arii Norveegju vaartusargs kjeera aaraa visas ripas......
Un veel piebildiishu, ka shis nebuut nav pats speeciigaakais U-18 sastaavs kaads vien vareeja buut mums shogad, ebt tur ir citi apstaaklji, cita politika....

  -1 [+] [-]

, 2008-04-07 09:00, pirms 17 gadiem
Nu vispār jau kaut kur taisnība šim ir... būtu mūsējie vakar ar piem. japoškām spēlējuši (un piem. salikuši 4:1). domāju džeki būtu vismaz biš mazāk spēkus atdevuši... a tagad sanāca 2 nopietnas spēles pēc kārtas... un parasti jau labākās izlases spēlē savā starpā turnīrā pēdējā dienā... atcerēsimies kaut vai U-20 čempi, kur pēdējā dienā tikās abas turnīra līderes - belari un mēs!Tapēc tiešām par to kalendāru Nazarovam var arī daļēji piekrist... bet tik daļēji, jo tomēr, ja džeki nemāk lāga izmantot PP (un iespējas spēlēt PP bija vairumā), tad ko var gribēt un par kādu uzvaru sapņot...?! Vairākums vispār ir visu mūsu izlašu sāpe...

  -2 [+] [-]

, 2008-04-07 09:17, pirms 17 gadiem
tupele rakstīja: jaa dobrenkijs man arii patika, vish laukumaa bija taads naglijs!


Jēga ta kāda bija no viņa "nagluma"? Tas ka šis ir ātrs moš pat viens no ātrākajiem vēl nenozīmē, ka šis ir labs.... pasi viņa izpildijumā bija zem katras kritikas!!! Džeks neskatoties kaut kur "atmet" ripu tā vietā, lai paskatītos un atdotu precīzu pasu partnerim... ja nu kas, tad tieši Dobreņkijs man ar šitām savām "izdarībām" visvairāk iekrita acīs... pārējie vēl kaut kā uz kopējā fona neleca īpaši ārā, bet Dobreņķiju varēju uzreiz "pazīt"- ātrums (kas pats par sevi ir labi) + neprecīzās piespēles...Ok, džeks vēl ir gana jauns un ir vēl vieta progresam, bet lai tas būtu ta džekam vēl ir daudz un dikti pie pašas spēles izpratnes un pasu tehnikas jāpiestrādā... ta moš kaut kas no šā var arī dienās sanākt...

     [+] [-]

, 2008-04-07 09:18, pirms 17 gadiem
Objektīvi spriežot, pamatlaikam vajadzēja beigties neizšķirti. Veicās abām komandām, jo, ja šie 2.perioda beigās nebūtu pa štangu trāpījuši, noteikti pie 0-2 būtu vēl bēdīgāk. Ja nevinnēja, tad acīmredzot tas līmenis tomēr vēl neatbilst A grupai, jo norvēgi neko īpaši labāku neparādīja, bet mūsējie nespēja viņus atkost; pat smukas izspēles, lai otru nūjas galu iedabūtu ripu vārtos, tas šajā spēlē tiešām nebija vajadzīgs. tagad vajag sasist japāņus vai varbūt domāt par nākamo gadu, jo gan jau no vietu sadales būs atkarīgs, kas nāks pretim nākošgad - vadība gan jua to zina.

  +3 [+] [-]

, 2008-04-07 09:30, pirms 17 gadiem
Tehniski mūsējie izskatījās labāk, bet norvēģi pārspēja mūsējos cīņās pie bortiem un vispār tīri fiziskā spēka ziņā. Trešā perioda otrajā pusē mūsējie, protams, centās jau ļoti, tomēr bija manāms, ka ir stipri paguruši.

Runājot par U18 izlasi kā tādu, manuprāt, viņiem ir jādod iespēja spēlēt kopā ar večiem nākošajā sezonā. Vai tā būs SPL, vai kopējā LAT-BLR čempionāta pēc spēka otrā līga - tas pat nav tik svarīgi, galvenais, lai kopā ar pieredzējušiem spēlētājiem, kas spēlē profesionālā režīmā, nevis ar amatieriem un ex-profiem RAČ. Un jāveido būtu viena kopēja komanda, kur būtu labākie šī vecuma spēlētāji, gan no Rīgas komandām, gan LM, gan Daugavpils, gan citām vietām. Slovākijas čempionātā spēlē "Slovensko 20", kāpēc gan pie mums nevarētu spēlēt "Latvija 18" un "Latvija 20", kur spēlētu vismaz 2/3 no izlases spēlētājiem? Domāju, ka uz vienas formas tērpiem kopā sadzīvotu, gan Rīgas ģērbonis, gan LM emblēma, gan citi atbalstītāji. Galvenais, lai labākie šā vecuma spēlētāji spēlētu kopā un tiktu pie nopietnu spēļu prakses, lai arī ar daudzu zaudējumu cenu.

  +2 [+] [-]

, 2008-04-07 09:47, pirms 17 gadiem
zzk rakstīja: Tehniski mūsējie izskatījās labāk, bet norvēģi pārspēja mūsējos cīņās pie bortiem un vispār tīri fiziskā spēka ziņā. Trešā perioda otrajā pusē mūsējie, protams, centās jau ļoti, tomēr bija manāms, ka ir stipri paguruši.

Runājot par U18 izlasi kā tādu, manuprāt, viņiem ir jādod iespēja spēlēt kopā ar večiem nākošajā sezonā. Vai tā būs SPL, vai kopējā LAT-BLR čempionāta pēc spēka otrā līga - tas pat nav tik svarīgi, galvenais, lai kopā ar pieredzējušiem spēlētājiem, kas spēlē profesionālā režīmā, nevis ar amatieriem un ex-profiem RAČ. Un jāveido būtu viena kopēja komanda, kur būtu labākie šī vecuma spēlētāji, gan no Rīgas komandām, gan LM, gan Daugavpils, gan citām vietām. Slovākijas čempionātā spēlē "Slovensko 20", kāpēc gan pie mums nevarētu spēlēt "Latvija 18" un "Latvija 20", kur spēlētu vismaz 2/3 no izlases spēlētājiem? Domāju, ka uz vienas formas tērpiem kopā sadzīvotu, gan Rīgas ģērbonis, gan LM emblēma, gan citi atbalstītāji. Galvenais, lai labākie šā vecuma spēlētāji spēlētu kopā un tiktu pie nopietnu spēļu prakses, lai arī ar daudzu zaudējumu cenu.


Doma laba un principā piekrītu! Neesam mēs tik bagāti ar jauniem talantiem, lai izmētātu viņus pa visiem klubiem, kur šie labākajā gadijumā pārsvarā tik tāpat beņķi deldētu... labāk būtu visus perspektīvākos savākt vienā klubā un tiešām piedalīties tādā SPLā kā U-18 bāzes komandai vai arī apvienotā čempja otrajā divīzijā! Tik redzēsi, ka nepaies te ilgs laiks, ka te tūlīt atkal uzradīsies Abrags un ar "putām uz lūpām" centīsies iegalvot ka "nu nav jauniem puikiem ar večiem kopā jāspēlē"!!! "Salauzīs" un ko tik vēl ar šiem neizdarīs... "Priekš tam ir jauniešu čepis"... u.t.t.... un tapēc arī esam tur kur esam tagad... LSPA(lasi U-20) kapā kopā ar večiem SPLā un ir A divīzijā... savukārt, par cik belariem arī ir tāda situācija, ka šiem pamata U-20 kandidāti, lai arī skaitās spēlējam BAČ elites līgas klubos pie pašas spēlešanas tiek maz un rezultātu mēs redzējām ziemā...

     [+] [-]

, 2008-04-07 10:07, pirms 17 gadiem
Jauniešu čempis jau arī nekur nepazustu, tur spēlētu visi pārējie un mēģinātu tikt izlases bāzes komandā. Tagad jau spēlētāju ir vairāk nekā vēl nesenā pagātnē, kad jauniešu un junioru izlases sastāvēja no gandrīz visiem vispār pieejamajiem dotā vecuma spēlētājiem.

  +1 [+] [-]

, 2008-04-07 10:12, pirms 17 gadiem
Vai tikai Mariss, neteica aptuveni tā, ka laukuma saimniekiem ir iespēja kalendāru pakārtot savām velmēm?

  +1 [+] [-]

, 2008-04-07 12:04, pirms 17 gadiem
A varbūt ka vajadzēja paņemt izlasē arī kādu no LM puišiem? Tomēr starp rezultatīvākajiem šosezon apmēram trešdaļa ir no LM, bet izlasē nav neviens! Protams domāja ka tāpat jau novinnēs un tiks cauri ar ierasto "uzvarētājus jau netiesā", bet redz ka nesanāca.

     [+] [-]

, 2008-04-07 12:52, pirms 17 gadiem
Nu, gan atmazku izzīda.
Labāk tā arī pasaki, pieļāvu kļūdas komandas komplektācijā, un šajā sakarā atkāpjos.

     [+] [-]

, 2008-04-07 12:56, pirms 17 gadiem
Stiprākais uzvar vienmēr.Gan pie saspringta spēļu kalendāra,gan pie sliktiem tiesnešiem,gan pie neparocīgiem pretiniekiem,gan arī veiksmes trūkuma gadījumos.Jāmācās un jācīnās.

  +1 [+] [-]

, 2008-04-07 13:25, pirms 17 gadiem
puiši malači cīnijās godam, žēl tikai ka nebija izteikta līdera, kas izdarītu nepieciešamo, lai uzvarētu.

     [+] [-]

, 2008-04-07 13:31, pirms 17 gadiem
Elita rakstīja: Stiprākais uzvar vienmēr.Gan pie saspringta spēļu kalendāra,gan pie sliktiem tiesnešiem,gan pie neparocīgiem pretiniekiem,gan arī veiksmes trūkuma gadījumos.Jāmācās un jācīnās.


piekrītu, stiprākais vienmēr ir stiprāks, bet te spēlēja vienādas komandas, tāpēc rezultātā tas atspoguļojās. šoreiz paveicās ne mums! (

     [+] [-]

, 2008-04-07 13:52, pirms 17 gadiem
Es arī uzskatu, ka galvenā vaina bija komandas komplektācijā.
Protams , norvēģu vārtsargs bija vispār izcili garlaicīgs - neviena kļūda

  +1 [+] [-]

, 2008-04-07 15:28, pirms 17 gadiem
spēle bija laba, un šoreiz Mūsējiem nebija lemts, jo nu TIK DAUDZ vārtu gūšanas iespēju netika izmantotas+TIK daudz vairākumu mums bij..... tur bija jābūt 4:1 vai kaut kā tā....

saspringts grafiks? Jā, bet sportistiem tak tā ir ikdiena, vai ne tā ?

novēlu nenokārt degunu, puikām ir iekšās un gan jau nākamgad viss būs labi

     [+] [-]

, 2008-04-07 23:25, pirms 17 gadiem
varbūt pietrūka tā ,kas salauza roku?

  +2 [+] [-]

, 2008-04-08 13:05, pirms 17 gadiem
Nu iisteniibaa komanda speelee labaa liimenii, buutu bijusi vairaak veiksme arii federaacijas uzdevums buutu izpildiits . Kuluaaros runaa, ka Uljeshchenko nebuutu njemts taaapat, jo jaucis komandas garu... Taa kaa kaajas luuzums tikai paatrinaaja leemumu...