Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Latvijas čempionāts hokejā U-20.

Šodien Volvo sporta centrā notika Latvijas hokeja čempionāta spēle U-20 grupā,kurā mājinieki Prizmas hokejisti sacentās ar LSPA komandu!

Sen nebiju skatījies Latvijas čempionāta spēles hokejā, tāpēc mazliet padalīšos pārdomās par redzēto (tās pašas komandas spēlē arī pieaugušo čempionātā).
Prizmas rindās uzmanību pievērsu nesenā junioru pasaules čempionāta dalībniekiem,vārtsargam R.Ermičam un aizsargam R.Freibergam, bet LSPA rindās uzmanību pievērsu U-18 izlases kandidātiem .Abas komandas spēlēja ar trīs spēlētāju maiņām.
No spēles pirmajām minūtēm uzmanību piesaistīja Prizmas komandas spēles neorganizētība, haotiski uzbrukumi un tikpat haotiska darbība aizsardzībā (tā spēlē komanda, kuru trennē U-20 izlases treneris Miļūns un M.Baldonieks), bet LSPA komanda izskatījās mazliet pagurusi, spēli iesāka diezgan lēnā tempā ,tas diezgan saprotams, jo šonedēļ LSPA 12 spēlētājiem bija trešā spēle šonedēļ (2x spēles ar Balkrievijas U-18)!
Pirmā trešdaļa beidzās ar 0:3 LSPA labā, divreiz studenti izmantoja vairākumu.Pēc trešo vārtu zaudējuma Prizma nomainīja vārtsargu R.Ermiču, laukumā devās H.Ančs.Godīgi sakot Ermičs nebija vainīgs pie zaudētajiem vārtiem,Prizmas aizsardzība bija haotiska un bieži vārtu priekšā tika atstāti LSPA uzbrucēji bez uzraudzības!
Otrajā trešdaļā Prizma sāka spēlēt daudz agresīvāk, bet tas galvenokārt izpaudās tikai rupjībā (grūdiens apmalē ar rokām, sitiens ar nūju pa galvu, u.t.t.). Vispirms studenti panāca 4:0 savā labā, bet tad Prizmai izdevās ātrs pretuzbrukums un samazināja rezultāta starpību 1:4. Bet pēc otrās trešdaļas rezultāts bija 1:7 LSPA labā!
Trešajā trešdaļā Prizmas hokejisti turpināja spēlēt rupju un agresīvu hokeju, bet nekādas dividentes no tāda spēles stila nespēja iegūt! Vēl vairāk vienubrīd uz noraidīto spēlētāju soliņa vienlaicīgi atradās pieci!!! Prizmas spēlētāji.Protams, ka LSPA hokejisti izmantoja tādu izdevību un rezultāts kļuva 1:8 studentu labā! Vienā no retajiem pretuzbrukumiem Prizmas hokejistiem izdevās otro reizi pārspēt LSPA vārtsargu T.Broku -2:8, bet punktu spēlei tomēr pielika LSPA hokejisti 2:9(0:3;1:4;1:2).
Rezultāts pats par sevi izbrīnu neradīja, bet izbrīnīja Prizmas neorganizētā un rupjā spēles maniere, un tas komandā kuru trennē U-20 izlases treneris!!! R.Ermičs nospēlēja viduvēji, bet ļoti vāji spēlēja otrs U-20 izlases dalībnieks no Prizmas R.Freibergs (kļūdas piespēlēs, pozīcijas izvēlē,aizsardzībā).LSPA nospēlēja viduvēji, bez īpaša azarta uzvarēt, vienīgi izcēlās Biezais (3 vārti) un Gipters.
Secinājums: Katrs redz savu taisnību par vienu vai otru spēlētāju, bet kopainu tas nevar un neiespaido!

     [+] [-]

, 2009-02-07 20:39, pirms 15 gadiem
Paldies par informāciju! Manuprāt Ermičam, Freibergam un vel vair;ākiem talantīgiem U20 un U18 vecuma hokejistiem spēlēšana Prizmā nenāk par labu, nevis dēļ sliktiem treneriem (Miļūns ir gana labs treneris), bet tāpēc, ka tas haotiskums ir dēļ kluba amaterisma. reāli viņi ir amatieri un protams nevar stāties prētī LSPA kurā visi džeki kārtīgi trenejas un klubā nodrošināti gana labi apstāķļi, bet Prizmieši paši piemāksā par spēlēšanu un trenešanos.

     [+] [-]

, 2009-02-07 23:38, pirms 15 gadiem
Cerams, ka LSPA bičevska maiņa un tas pats Freibergs, sāks rādīt labāku sniegumu, jo, redzot otro LV-BLR ceturdienas spēli, viņi izskatījās pēc stabiliem cilvēkiem kuri brauks uz čempionātu.!