Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

"Red Wings" beidzot uzvar Čikāgu

"Red Wings" beidzot uzvar Čikāgu
Kriss Osgūds (30. numurs) atvaira
Renē Burka metienu.
Foto: AP

NHL regulārā čempionāta spēlē pie uzvaras ticis Detroitas "Red Wings" klubs, kas izbraukumā ar 3:1 pieveica Čikāgas "Blackhawks". Iepriekšējās trīs savstarpējās spēlēs šosezon uzvaru bija svinējis "Blackhawks".

"Red Wings" apņēmības pilni uzsāka šo spēli. Veiksmīgās darbības uzbrukumā mijās ar saliedēto aizsardzību, un Detroita jau pēc pirmās trešdaļas atradās samērā drošā vadībā ar 3:0. Otrās trešdaļas beigās "Blackhawks" vienus vārtus atguva, taču "Red Wings" ļoti prasmīgi aizsargājās un neatstāja Čikāgai nekādas cerības uz izglābšanos.

"Red Wings" labā vārtus guva Henriks Zeterbergs, Daniels Klīrijs un Mikaels Samuelsons, savukārt Jirži Hadlers izcēlās ar divām rezultatīvām piespēlēm. "Blackhawks" vienīgos vārtus guva Renē Burks.

Otrajā aizvadītās nakts spēlē Atlantas "Thrashers" savā laukumā ar 5:2 pieveica Bufalo "Sabres". Uzvarētāju labā divus vārtus guva Marians Hossa, kurš pēdējos 14 mačos bija guvis tikai divus vārtus. Vienus vārtus guva arī "Thrashers" uzbrukuma līderis Iļja Kovaļčuks, kuram šie bija 34. vārti šosezon.

NHL regulārais čempionāts.
6. janvāra spēļu rezultāti.

Thrashers - Sabres 5:2
Blackhawks - Red Wings 1:3

Austrumu un Rietumu konferences kopvērtējuma tabula

Izmantotie resursi:
www.nhl.com

     [+] [-]

, 2008-01-07 09:11, pirms 17 gadiem
Paskatoties tabulu ir realas izredzes Skrastinu un Ivananu redzet izlasee PC, tas priece mani. bet vai vinjus pashus nu nez

     [+] [-]

, 2008-01-07 09:17, pirms 17 gadiem
Slikti ir tas, ka Čikāga pēdējā laikā jūtami nobremzējusi savā attīstībā un katastrofāli sāk atpalikt no PO zonas.

  +1 [+] [-]

, 2008-01-07 09:26, pirms 17 gadiem
Ja nemaldos, tad uz doto brīdi Čikāgai 7 spēlētāji ir savainoto sarakstā. Tostarp arī uzbrukuma līderi Havlats un jaunais Toews.

     [+] [-]

, 2008-01-07 11:22, pirms 17 gadiem
Savainojumi pret Čikāgu ir nesaudzīgi... Arī Detroitai izņemot 2-3 līderus + vēl kādus 4 pamatsastāva džekus, klātos ļoti smagi..

     [+] [-]

, 2008-01-07 15:39, pirms 17 gadiem
Jā, "Black Hawks" kkā neiet.
Taču ļoti labi iet Kovi un "Red Wings" ("Kriļja Sovetov" ?)!
Sevišķi man simpatizē detroitiešu vārtsargu duets - divi veterāni, kuriem jau sen laiks "iet pensijā", bet spēlē labāk kā visi jaunie!

"Bombardieru" konkurencē arī notiek interesantas lietas. Vienu brīdi likās, ka Kovi aizies kā raķete visiem priekšā, an ņet! Ovečkins ar Iginlu turpina viņam visai cieši sekot. Nebūšu pārsteigts, ja atkārtosies 2003./2004. gada situācija, kad Rišāra balvu dalīja 3 spēlētāji (Kovaļčuks, Nešs, Iginla - 41 gols katram).

     [+] [-]

, 2008-01-07 15:52, pirms 17 gadiem
Juris

Red Wings tik tiešām šosezon ir ļoooti labi.
Kaut gan, - man patiesībā absolūti maz interesē, kā viņi nospēlēs reg. sezonā , - izskatās, ka kkāds tur prezidenta kauss viņiem tiks, jo tāpat viņi ja ne pirmajā, tad otrajā SC raundā izkritīs. Tā tas būs. Es to jūtu.

Kas attiecas uz bombardieru konkurenci, - viss notiek pēc manis izstrādāta plāna un scenārija . ( joks , protams )Nekur neviens priekšā nevienam neizskries, tā tas aptuveni turpināsies līdz sezonas beigām. Tik tiešām, var gadīties, ka sezonas beigās vairākiem spēlētājiem var būt vienāds punktu skaits, nu tad jau redzēsim ! Slikti ir tas, ka nemana jaunus uzvārdus, - tie paši , kas ir, tie arī paliek, - kavaljēri, kovaļčuki, iginlas, krosbiji, alfredsoni , hītliji utt.
Vēl slikti ir tas, ka bombardieru konkurenci šogad nav izturējis Torntons. Būšu kritisks un teikšu,ka vispār viņš šogad ir diezgan liels nulle. Pareizāk sakot pilnīgs nulle ir Čīčū, ar ko viņš kopā zibeņoja kādu brīdi atpakaļ. Vēl viens absolūts nulle ir Jāgrs, tāds pat nulle ... Labi, pagaidām pietiks. Nulles ir vairāki...

Runājot par Detroitas vārtsargiem, tad 1-reiz jau teicu, ka Osguda norma ir vidēji viena šaiba spēlē...

  +1 [+] [-]

, 2008-01-07 15:55, pirms 17 gadiem
Wow.... kas par fantastisku regulārās sezonas sniegumu no Red Wings puses! Ar šādu augstu kvalitātes spēli viņiem kauss jau praktiski ir garantēts

  +1 [+] [-]

, 2008-01-07 17:41, pirms 17 gadiem
JM

Tikai golu buus vairaak

  +1 [+] [-]

, 2008-01-07 17:51, pirms 17 gadiem
Lefleers

Jagrs,druurijs un gomezsh mosh arii ir nulles, vaartus nemet bet sanjem summas ar vairaakaam nulleem. Rangeri ir bedree!
Kas attiecas uz torntonu, nekur baigi taalu jau nav pazudis, ja nemalods kaut kur top 20 ir.

Chiichuu sanjeema kritiku arii pirms gada, tad gan es nesapratu kaa lai kritizee speeleetaaju kursh sametis 37 bankas (ja nemaldos)

Es atkal domaaju, ka Detroitas jaunatne ir pietiekoshi paugusies un ja ne tagad tad kad? Paskatieties uz metienu attieciibu speelees. Detroita ir favoriits katraa speelee, vismaz spiedienu lielaaku izdara tieshi vinji. Lielaakais trumpis pie kam ir nevis supermainja ar zetterbergu un datsjuku, bet gan tas ka visas mainjas ir pusliidz liidzveertiigas. Nav taadas plaisas kaa piemeeram tampai (40% guuto vaartu guust pirmaa mainja).
Ir daudzi plusinji Detroitai un ljoti maz miinusu.

  +1 [+] [-]

, 2008-01-07 18:12, pirms 17 gadiem
quick

Visus pēdējos gadus tiek runāts, ka ja ne tagad, tad kad. Nenoliedzot, ka RW tik tiešām reg. sezonā spēlē lieliski, neticu, ka viņi būs tie, kam sekmēsies pēcsezonā, resp., PO.Visus pēdējos gadus jau par to esam runājuši. Jā, ir viņiem , kas met iekšā, ne tikai 1. maiņa, bet arī pārējie. Visādā ziņā vienīgais tā īsti nesapratu, par kādu jaunatni Tu runā, - Hudlers ? Filpula?

Kas attiecas uz Torntonu, tad viņš tradicionāli ir labs, protams Sharks līdzjūtēji nenoliedzami gaida no viņa vēl vairāk.Šārkiem gan par rezultativitāti nevajadzētu uztraukties, jo viņi ļoti maz ielaiž.

Runājot par NYR līderiem, uzskatu, ka tā ir vējā izšķiesta nauda, starp citu, - izskatās, ka arī Briērs nerāda to, ko no viņa gaidīja. Jā, bija sezonas sākumā vairākas labas spēles, pēdējā laikā, tāds pieklusis.
Kas man patīk, tas ir Iginla. Viņš uzņem apgriezienus , velk sev līdzi pārējos, - Huseliuss, Langkovs , - un komanda uzvar. Tipisks piemērs pēdējā spēle ar LAKings.

  +1 [+] [-]

, 2008-01-07 18:52, pirms 17 gadiem
Leflērs
quick

Par kādām te nullēm var būt runa?

Gomezs ir ļoti tuvu "maģiskajai" "1 punkts vidēji spēlē" atzīmei. Spēlējot jaunā komandā, tas ir diezgan labs rādītājs.
Torntons, lai arī vairs ne tuvu nav starp rezultatīvākajiem spēlētājiem līgā, vienalga ir samērā rezultatīvs. Ja ņem vērā pārējās komandas vājo sniegumu uzbrukumā (Torntonam ir tikpat punktu cik nākamajiem dviem komandas rezultatīvākajiem (Mičaleks un Marlo) spēlētājiem kopā), tad viņš ir vēl labāks spēlētājs kā iepriekš!
Briērs ir otrs rezultatīvākais komandā, gūdams vairāk kā punktu sezonā, pie tam viņam ir labākais metienu % komandā (no spēlētājiem, kas izdarījuši vismaz 10 metienus). Viens no komandas līderiem. Ko vēl vajag?
Drūrijsm, jā, rezultativitāte un spēle nav tāda kā "Sabres" sastāvā, taču viņš spēlē "Rangers" (kas nekad nav sūdzējušies par zvaigžņu trūkumu), pie tam otrajā maiņā!

Jebšu, kad spēlētājs ir mainījis komandu, pārsvarā nākamā sezona ir sliktāka. Pie tam viņi atnāca uz komandām, kur jau bija savi līderi.
Pie tam otrs jautājums ir ko jūs gaidījāt no viņiem. Ja līgumam atbilstošus ciparus staistikas ailītēs, tad varu jūs apbēdināt, jo šie spēlētāji pat savā labākajā formā nemaksā pat pusi no šīs naudas. tā bija komandu "gonka" pēc spēlētājiem un viņi pirka nevis spēlētāju, bet uzvārdu.

  +1 [+] [-]

, 2008-01-07 19:13, pirms 17 gadiem
Starp citu!
Riks Dipietro gandrīz "norāvās" par savu "modņika" reputāciju. Viņu gandrīz "suspendēja" (uz 2 spēlēm) tāpēc, ka kārtējo reizi nomainīja kājsargus uz neatļautiem (viņi nebija uzrādīti "tehniskajai komandai").