Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

OHL Džeriņam piespēle sagrāvē

Kārlis Evertovskis
Kārlis Evertovskis

OHL Džeriņam piespēle sagrāvē
Andris Džeriņš
Foto: www.kingstonfrontenacs.com

Ontario Hokeja līgā (OHL) Andris Džeriņš izdarīja vienu rezultatīvu piespēli, taču viņa vienībā Kingstonas "Frontenacs" piedzīvoja smagu sagrāvi, atzīstot Pīterboro "Petes" pārākumu 3:8.

Nevarētu teikt, ka spēle noritēja uz vieniem vārtiem, jo metienu attiecība bija 48 pret 27 "Frontenacs" kluba labā. Tomēr šī nebija Kingstonas kluba vārtsargu veiksmīgākā spēle - Entonijs Pīters pirmajos divos periodos atvairīja vien 12 no 17 metieniem, bet Marvičs Parks pēdējā trešdaļā no 10 metieniem atvairīja septiņus. Pretējā laukuma pusē Raiens Daniels atvairīja 45 no 48 metieniem. Spēlē noslēdzās ar 3:8 "Petes" hokejistu labā.

Uzbrucējs Andris Džeriņš asistēja savas komandas pirmo vārtu guvumā, atklājot spēles rezultātu, kā arī bija viens no trijiem savas komandas spēlētājiem ar pozitīvu lietderības koeficientu - plus viens.

Izmantotie resursi:
ontariohockeyleague.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2008-12-06 10:10, pirms 15 gadiem
Vini kaut vienu speli sosezon ir uzvareejusi?

     [+] [-]

, 2008-12-06 11:56, pirms 15 gadiem
Izskatās, ka Andris solās būt veiksmīgāks hokejists par savu brāli Gunti, bet laiks to vēl rādīs! Lai veicas!