Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

KHL drīz ieviesīs vairākus pretkrīzes pasākumus

KHL drīz ieviesīs vairākus pretkrīzes pasākumus
Igors Larionovs
Foto: AFP

Ilggadējais PSRS hokeja līgas un NHL spēlētājs, kura devums hokeja attīstībā novērtēts ar viņa iekļaušanu NHL Slavas zālē, Igors Larionovs atklāja savu viedokli par pašlaik pasaulē valdošo finanšu krīzi un tās ietekmi uz hokeju.

Bijušais hokejists norādīja, ka krīzes apstākļos stabilākā no hokeja līgām ir NHL, jo tajā jau ir uzkrāta pieredze kā tikt pāri finansu krīzem un problēmām, tomēr Larionovs uzskata, ka, lai arī KHL vēl ir jauns projekts, līgai izdosies pārvarēt grūtības godam.

Tāpat Larionovs atklāja, ka drīzumā tiks sasaukta KHL direktoru sanāksme un tiks pieņemti vairāki pretkrīzes pasākumi. Jautāts par to kādi būs šie pasākumi, slavenais hokejists atklāja, ka par to līdzjutēji varēs uzzināt pēc pāris nedēļām.

Atgādināsim, ka Igors Larionovs ir KHL kluba Sanktpēterburgas "SKA", kas pieder KHL prezidentam Aleksandram Medvedevam, sporta direktors, kā arī nodarbojas ar uzņēmējdarbību, labdarību un aktīvi komentē un iesaistās procesos, kas saistīti ar visas KHL nākotni.

Izmantotie resursi:
allhockey.ru

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-12-06 20:58, pirms 16 gadiem
Kur tu rāvi, ka Medvedevs ir SKA prezidents?

     [+] [-]

, 2008-12-07 01:35, pirms 16 gadiem
vitaamiins rakstīja: abiem džekiem tajā bildē 2min par spēlēšanu bez ķiveres..

ja par rakstu, tad daudziem patīk par daudz ko izteikties. vienīgi nezināju, ka Medvedevs ir SKA prezidents, kaut gan nepārsteidz, bet NBA un NHL nebūtu iedomājams, ka līgas komisārs ir arī kādas komītes prezis, tas jau parāda nenopietno attieksmi.
JA tu nezinaji nhl var turpinat spelet ja kivere ir nokritusi un veca hokeja jeb dazhas vecas zvaigzhnu speles spele bez kiverem!