Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Nazarovs: "3. trešdaļā bijām īsta komanda"

Jānis Pārums

Nazarovs: "3. trešdaļā bijām īsta komanda"
Vjačeslavs Nazarovs
Foto: Romāns Kokšarovs, "Sporta Avīze"

Pēc pasaules U-18 čempionāta hokejā 1. divīzijā B apakšgrupas spēles starp Latvijas un Austrijas valstsvienībām, iespaidos par aizvadīto maču dalījās abu izlašu galvenie treneri Vjačeslavs Nazarovs un Toms Pokels.

"Šī bija lieliska spēle. Abas komandas demonstrēja agresīvu spēli. Pirmajā trešdaļā bijām nedaudz labāki, taču Latvijas izlases gūtie vārti ļāva pretinieku komandai pārņemt iniciatīvu," secināja Austrijas izlases galvenais treneris Toms Pokels. "Pēc Latvijas otrajiem vārtiem nācās pieņemt, ka tā tomēr ir labāka komanda. Mums bija iespējas lauzt cīņas gaitu vairākumos, diemžēl to neizmantojām. Vajadzēja izdarīt lielāku spiedienu uz latviešu vārtsargu."

"Šī noteikti bija labākā spēle turnīrā no līdz šim aizvadītajiem mačiem," atzina Pokels, uzsverot, ka abas komandas demonstrējušas skatāmu sniegumu. Treneris arī atzina, ka šī Austrijas U-18 izlase labākā pēdējo gadu laikā un Austrijas hokeju varētu sagaidīt itin gaiša nākotne.

Uz jautājumu, kura no izlasēm – Latvija vai Norvēģija – varētu būt spēcīgāka, Austrijas izlases treneris sākotnēji teica, ka abas ir līdzvērtīgas, tomēr pēc pārdomu brīža deva priekšroku latviešiem: "Latvijai izlasei ir ļoti labs vārtsargs, arī aizsardzības līnija ir augstā līmenī, tāpēc nav viegli gūt vārtus. Latvija un Norvēģija ir diezgan līdzīgas, tomēr priekšroku dotu Latvijai. Lai jums veicas!"

Latvijas U-18 hokeja izlases galvenais treneris Vjačeslavs Nazarovs piekrita savam kolēģim, ka pirmajā trešdaļā labāk spēlējuši austrieši, taču Latvijai izdevies spēles grožus pārņemt savās rokās: "Pirmajā trešdaļā bijām nedaudz sliktāki par pretiniekiem, otro trešdaļu nospēlējām labi, bet trešajā nocīnījāmies kā komanda. Varu apsveikt puišus, jo es šodien tiešām laukumā redzēju komandu. Mēs daudz spēlējām mazākumā, bet maz pretinieku metienu nonāca līdz mūsu vārtsargam, jo spēlētāji lielāko daļu ripu "ņēma uz sevi", nospēlēja ļoti pašaizliedzīgi."

"Gribu pateikties pretinieku komandas trenerim par to, ka viņa vadītie hokejisti parādīja labu sniegumu. Austrijas izlase bija nopietns pretinieks un tā mēs pret viņiem arī attiecāmies," sacīja Nazarovs, atzīstot, ka komanda mačam bija ļoti koncentrējusies.

  +7 [+] [-]

, 2008-04-06 00:31, pirms 17 gadiem
Vasiļjevs patiešām pagaidām labi stāv vārtos 3 spēlēs tikai viena ielaista ripa

  +3 [+] [-]

, 2008-04-06 00:44, pirms 17 gadiem
Ja godīgi-prieks par austriešiem! Tiešām laba komanda, vēlu veiksmi, lai kaut kur arī viņiem hokejā kādreiz izdodas aizkļūt, kaut līdz 1/4 finālam. Patika man viņi šodien Pieklājiigs šamo treneris arii
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2008-04-06 09:08, pirms 17 gadiem
Man jau izkatijas ka patiesībā treneris ir Vasiljevs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-04-06 10:52, pirms 17 gadiem
te ari veciem ir ko pamacities speli aizsardziba ta dzeki metas ripai cela ka neliekas ka ir tikai 17,18 gadi cepuri nost nakosie skrastini,zoltoki,ozolini un irbes ari ivanani

     [+] [-]

, 2008-04-06 11:02, pirms 17 gadiem
Viena lieta kas vēl man iekrita acīs, ka kopumā mūsējie ir tiešām gana discilinēti (te es domāju spēles disciplīnu) un ja visi šitā kapās arī ar norvēģiem kā 3. periodu ar austriešiem, tad domāju norgēm pārāk daudz variantu nebūs! Vasiļjevs (mūsu vātsargs) pagaidām arī tiešām priecē un ceru, ka priecēs arī atlikušos divus mačus! Vēl kas patīk ka džeki kombinē vai vismaz mēgina to darīt tb cenšas spēlēt kombinacionālu hokeju... Galu galā teneri jau šiem arī nav kaut kādi "daiļslidotāji", bet bijušie Rīgas dinamieši! A Rīgas Dinamo un kombinacionāls hokejs praktiski bija sinonīmi...