Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

ČL pusfinālu sadalījums ir nepareizs

ČL pusfinālu sadalījums ir nepareizs
Jevģēnijs Varlamovs (pa labi) jau gatavojas duelim
Foto: ITAR-TASS

Magņitogorskas "Metallurg" kapteinis Jevģēnijs Varlamovs uzskata, ka Čempionu Hokeja līgas nolikums pēc kura komandas sadalītas pa pusfināliem neatbilst sportiskajam principam un ir nepareizs.

Varlamovs uzskata, ka abas KHL komandas ir spēcīgākās šajā turnīrā, bet kā izteiktu pirmo numuru nosauc Ufas "Salavat Yulaev", kam esot labākais sastāvs kontinentā un lieliska spēlētāju selekcija. Tiesa, hokejists atzīst arī to, ka viņa "Metallurg" arī nav vāja komanda, bet tas, kas dara spēcīgāku Ufu ir tās līdzvērtīgākais sastāvs. Hokejists gan priecājas par to, ka ČL turnīrā, atšķirībā no KHL, var spēlēt ar četriem aizsargu pāriem, kas vairo magņitkas izredzes iekļūt turnīra finālā.

Tāpat hokejists arī neizprot kāpēc bijis apzināt jāsaliek divas Krievijas komandas, bez tam arī divas spēcīgākās komandas turnīrā vienā pārī. Viņaprāt, sportiskais princips tomēr līdz galam neesot ievērots.

Varlamovs neuzskata, ka Ufai būs priekšrocības tādēļ, ka otrā spēle pusfinālā tiks aizvadīta viņu laukumā. "Salavat Yulaev" tāpat esot favorīts, bet divu spēļu summā izredzes abām komandām esot līdzīgas. Ja tiktu aizvadīta sērija līdz četrām uzvarām, hokejists uzskata, tad gan visticamāk uzvarētu objektīvi spēcīgākā komanda.

Pirmais ČL pusfināls starp Ufas "Salavat Yulaev" un Magņitogorskas "Metallurg" notiks 15. decembrī.

Izmantotioe resursi:
allhockey.ru

  -1 [+] [-]

, 2008-12-05 14:17, pirms 16 gadiem


uh, kā te viens autors tulko visus pēc kārtas šodienas allhockey.ru rakstus Laikam grib nopelnīt lielo piķi ZsV dāvanām Pārmaiņas pēc jau varēji arī ko notulkot no citurienes: ZAmerikas, Zviedrijas, Čehijas... vismaz būtu interesantāk...

     [+] [-]

, 2008-12-05 14:18, pirms 16 gadiem
Nē nu nevarēja uzrakstīt ČHL pusfinālu u.t.t.?

     [+] [-]

, 2008-12-05 14:22, pirms 16 gadiem
Abrags rakstīja:

uh, kā te viens autors tulko visus pēc kārtas šodienas allhockey.ru rakstus Laikam grib nopelnīt lielo piķi ZsV dāvanām Pārmaiņas pēc jau varēji arī ko notulkot no citurienes: ZAmerikas, Zviedrijas, Čehijas... vismaz būtu interesantāk...
Parasti jau algas apr decembri izmaksā janvārī. Ziemassvētku dāvasas būs jāpērk pa novembrī sapelnīto.

  +1 [+] [-]

, 2008-12-05 15:21, pirms 16 gadiem
Pilniba piekritu ar Varlamovu.

     [+] [-]

, 2008-12-05 15:26, pirms 16 gadiem
xsanjokx rakstīja: Pilniba piekritu ar Varlamovu.
kā uz to skatās. Manuprāt, tas nav foršākais, ja finālā spēlētu 2 klubi no vienas valsts. Arī no komerciālā viedokļa citās valstīs interese krīt, ja savā starpā tiekas kādas vienas valsts 2 klubi.

  +1 [+] [-]

, 2008-12-05 16:09, pirms 16 gadiem
Abrags rakstīja: kā uz to skatās. Manuprāt, tas nav foršākais, ja finālā spēlētu 2 klubi no vienas valsts. Arī no komerciālā viedokļa citās valstīs interese krīt, ja savā starpā tiekas kādas vienas valsts 2 klubi.
Šis ir SPĒCĪGĀKO EIROPAS KOMANDU turnīrs, nevis naudas slauktuve izmantojot hokeja klubus. TB primārajam jābūt sportiskajam rezultātam, nevis kas kam izdevīgi, smuki un visādi citādi patīkami... .

     [+] [-]

, 2008-12-05 16:13, pirms 16 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Šis ir SPĒCĪGĀKO EIROPAS KOMANDU turnīrs, nevis naudas slauktuve izmantojot hokeja klubus. TB primārajam jābūt sportiskajam rezultātam, nevis kas kam izdevīgi, smuki un visādi citādi patīkami... .
pa manam šī ČL ir tāds pats biznesa projekts kā KHL... un spēcīgākais tāpat būs Kausa ieguvējs, speciāli kādai konkrētai komandai šķēršļi jau netiek likti

     [+] [-]

, 2008-12-05 16:17, pirms 16 gadiem
Abrags rakstīja: pa manam šī ČL ir tāds pats biznesa projekts kā KHL... un spēcīgākais tāpat būs Kausa ieguvējs, speciāli kādai konkrētai komandai šķēršļi jau netiek likti
Jebkurš tāda veida un līmeņa projekts ir biznesa interešu vadīts, bet ja KHL un NHL viss ir puslīdz godīg (stiprākās komandas spēlē ar vājākām, lai pēc tam tiktos izšķirošajās spēlēs), tad te jau "v korņe" viena no spēcīgākajām komandām tiek novākta, lai būtu interese maksātspējīgākajā auditorijas daļā... .

     [+] [-]

, 2008-12-05 16:22, pirms 16 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Jebkurš tāda veida un līmeņa projekts ir biznesa interešu vadīts, bet ja KHL un NHL viss ir puslīdz godīg (stiprākās komandas spēlē ar vājākām, lai pēc tam tiktos izšķirošajās spēlēs), tad te jau "v korņe" viena no spēcīgākajām komandām tiek novākta, lai būtu interese maksātspējīgākajā auditorijas daļā... .

kāpēc "v korņe" viena no spēcīgākajām komandām tiek novākta? NHL arī pastāv konferenču dalījums. Ja vienā konferencē ir abas līgas stiprākās komandas, tad arī viņas "po ļubomu" tiksies jau 1/2finālā.
otrkārt, vai tad PIRMS čempionu līgas turnīra bija kāds OFICIĀLS klubu rangs pēc kura varēja pateikt, ka Ufa ir Nr.1, Magņitogorska Nr.2, u.t.t.? Nu nebija, nebija reāla pamata tā teikt (un arī vēl patreiz nav).

     [+] [-]

, 2008-12-05 16:34, pirms 16 gadiem
bet pareizi. ja Metalurgs baidās zaudēt SJ, tad kāda atšķirība, vai viņi pusfinālā vai finālā zaudē. Kauss taču tiaki viens. Bet Valramovs tā runā, it kā būtu atšķirība starp bronzas un sudraba medāli...

     [+] [-]

, 2008-12-05 16:36, pirms 16 gadiem
Abrags rakstīja: kāpēc "v korņe" viena no spēcīgākajām komandām tiek novākta? NHL arī pastāv konferenču dalījums. Ja vienā konferencē ir abas līgas stiprākās komandas, tad arī viņas "po ļubomu" tiksies jau 1/2finālā.
otrkārt, vai tad PIRMS čempionu līgas turnīra bija kāds OFICIĀLS klubu rangs pēc kura varēja pateikt, ka Ufa ir Nr.1, Magņitogorska Nr.2, u.t.t.? Nu nebija, nebija reāla pamata tā teikt (un arī vēl patreiz nav).
Pusfinālā, ta pusfinālā, bet tas tikpat ir Konferences fināls, kas ir arī ļoti prestiži. Un NHL komandu meistarības starpība (pie tam PO zonas komandām) jau nav tik liela un abās konferencēs ir pa kādai superkomandai.
A te? Šīm komandām 8 spēlēs tikai viens zaudējums (pie tam maznozīmīgā spēlē), kopējā vārtu attiecība 33:10... Vienīgi Espo "Blues" var sacensties, bet te saliek komandas tā, lai viena obligāti būtu Krievijas komanda (kā Eiropas hokeja lielvara un labs kairinātājs sponsoriem un skatītājiem), bet otrajā pārī viena obligāti būs Rietumeiropas komanda, no kurienes šo naudu kā reiz arī slaukt... Ja tā vēl būs Šveice, tad zobu dakteris varēs... pat nezinu ko darīt.

Un par to rangu... un tu domāji, ka Magņitka vai Ufa šajā kompānijā būs vājākas? Protams, ja viņi šim turnīram pieietu kā Baltijas līgai futbolā pieiet vietējās komandas, tad kkādas izredzes paŗējiem moš būtu, bet tā... neredzu reālu pamatojumu un argumentus ko Eiropa varētu likt pretī...

     [+] [-]

, 2008-12-05 18:20, pirms 16 gadiem
Pretrunā ar SPORTISKO principu tas protams ir, bet tāpēc jau tā ir valstu čempionu līga, Kontinentālajā līgā visticamāk nekas tāds netiktu ieviests.

     [+] [-]

, 2008-12-05 18:24, pirms 16 gadiem
JankS rakstīja: Pretrunā ar SPORTISKO principu tas protams ir, bet tāpēc jau tā ir valstu čempionu līga, Kontinentālajā līgā visticamāk nekas tāds netiktu ieviests.
Tā ir ČEMPIONU, nevis VALSTU līga