Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

"Salavat Julaev" izlīdzina rezultātu sērijā.

"Salavat Julaev" izlīdzina rezultātu sērijā.
Foto: www.hcsalavat.ru

Šodien Ufā norisinājās Krievijas hokeja čempionāta finālsērijas otrais mačs starp vietējo "Salavat Julaev" un Jaroslavļas "Lokomotiv". Spēli ar 2:0 uzvarēja ''Salavat Julaev'' hokejisti.

Pirmajā spēlē Ufā ar rezultātu 3:0 uzvarēja "Lokomotiv" hokejisti kā rezultātā Sergeja Mihaljeva vadītajai "Salavat Ulaev" komandai vairs nebija kur atkāpties, jo zaudējot abas mājas spēles atspēlēties būtu praktiski neiespējami.

Spēle tāpat kā iepriekšējā iesākās ļoti straujā tempā un ātri vien ufieši ieguva iniciatīu. Tomēr Semjona Varlamova lieliskā spēle neļāva to pārvērst vārtu guvumā un pirmais periods noslēdzās ar neizšķirtu rezultātu 0:0.

Pēc pārtraukuma "Salavat Julaev" hokejisti arvien uzstājīgāk uzbruka Varlamova sargātajam cietoksnim, tomēr vārtus gūt neļāva te Varlamova meistarība, te vārtu stabs, te...vienkārši neiedomājama neveiksme, ufiešu uzbrucēju izpildījumā.

Trešā perioda sākumā, izturējuši skaitlisko mazākumu, Ufas hokejisti turpināja pirmajos divos periodos iesākto. Jaroslavieši prasmīgi turpināja spēlēt aizsardzībā, mēģinot izmantot retās pretuzbrukumu iespējas. Kārtējo reizi spēlējot vairākumā trešā perioda 7. minūtē ufiešu aizsarga Andreja Kuteikina raidījumu pielaboja Miroslavs Blatjaks un 1:0.

Pēc zaudētajiem vārtiem "Lokomotiv" hokejistiem nekas cits neatlika, kā iet uz priekšu un līdz ar to ufiešiem pavērās iespējas pretuzbrukumiem, ko arī spēles priekšpēdējā minūtē Igors Volkovs ar tālu raidījumu izmantoja.

Nākamā spēle pirmdien Jaroslavļā.

Krievijas hokeja čempionāta fināls.
5.aprīlis Ufa.
Salavat Julaev - Lokomotiv 2:0(0:0;0:0;2:0)
Sērijā rezultāts kļuva 1:1
Vārti 46:08 Blatjaks (Kuteikins) 1:0, 58:17 Volkovs (Medvedevs) 2:0.
Soda minūtes 10-26

Izmantotie resursi:
championat.ru

     [+] [-]

, 2008-04-05 19:50, pirms 17 gadiem
labi

     [+] [-]

, 2008-04-06 09:58, pirms 17 gadiem
under, under 4,5 lūk to es saprotu Salavat izpildījumā, lielisks un noturīgs piks visas sezonas garumā. Varlamovs monstrs bez maiņām izturēt tādu slodzi, supermens. Tieši otrajā spēlē parādījās Loko aizsargu nogurums, domāju, ak Jaroslavļā sērija nebeigsies, Loko būtu mājās 1 spēle jāņem. Turklāt , ja Varlamovs tāpat stāvēs, kas visticamāk tā arī būs, domāju, ka Salavatam būs jāizliekas uz 200% , lai paņemtu 1 spēli.