Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Freibergam 1+3 un atgūts līgas rezultatīvākā aizsarga gods

Juris Miņins
Juris Miņins

Freibergam 1+3 un atgūts līgas rezultatīvākā aizsarga gods
Ralfs Freibergs
Foto: texastornadobc.com

Ar lielisku sniegumu Ziemeļamerikas hokeja līgas (NAHL) izcēlās Latvijas hokejists Ralfs Freibergs, kurš guva vārtus un izdarīja trīs rezultatīvas piespēles, palīdzot savai Teksasas "Tornado" komandai ar 9:4 uzveikt Ņūmeksikas "Mustangs".

Kārtējā NAHL spēlē, kurā tikās Teksasas un Ņūmeksikas komandas, ar lielisku spēli izcēlās Latvijas aizsargs Ralfs Freibergs, kurš lieliski darbojās vairākumā un vienu reizi realizēja to pats, bet trīs reizes aktīvi līdzdarbojās vārtu gūšanā.

Jāpiebilst, ka pēc pēdējo maču rezultatīvās sērijas (trīs spēlēs gūti seši punkti) Freibergs ir atguvis līgas rezultatīvākā aizsarga titulu, jo 47 mačos ir spējis gūt 47 (6+41) punktus.

Citā NAHL spēlē Ričards Bērziņš un viņa pārstāvētā Venatčī "Wild" ar 1:3 piekāpās Aļaskas "Avalanche". Mūsu aizsargs izcēlās ar vienu metienu pa vārtiem. Savukārt Aberdīnas "Wings", bez Nila Semjonova sastāvā ar 0:1 atzina Aleksandrijas "Blizzard" pārākumu.

Citā ASV junioru hokeja līgā – Savienoto Valstu hokeja līgā (USHL) ar vārtu guvumu izcēlās Zemgus Girgensons, bet viņa pārstāvētā Dabjūkas "Fighting Saints" ar 6:1 pieveica Siokssitijas "Musketeers".

Visbeidzot Rietumu hokeja līgā (WHL) ar rezultatīvu piespēli izcēlās Kristiāns Pelšs, palīdzot Edmontonas "Oil Kings" ar 4:3, pēcspēles metienu sērijā, uzveikt Medisinhetas "Tigers". Tāpat uzbrucēja kontā nerealizēts "bullītis".

Izmantotie resursi:
WHL Network
North American Hockey League (NAHL)
United States Hockey League | USHL

     [+] [-]

, 2011-03-05 09:25, pirms 13 gadiem
Kādēļ Semjonovs pēdējā laikā vairs brīžiem netiek Aberdīnas sastāvā?Traumas, vai neuzticība?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-03-05 10:06, pirms 13 gadiem
Kaut kā baigi dīvaini Amerikas līgā viss sagriezies otrādi - Semjonovam iet ļoti blāvi, Freibergam vienkārši izcili. Cik atceros no LAČ laikiem, tad Semjonovs dažkārt to Freibergu kā mazo izvazāja, lai arī šams it kā bija viens no vadošajiem aizsargiem LAČ.

     [+] [-]

, 2011-03-05 10:44, pirms 13 gadiem
Sezonas sākumā jau domāju, ka Pelšs kravās koferus - bet otrajā sezonas pusē rezultivitāte diezgan laba. Starp citu, kurā maiņā viņš spēlē?

  +6 [+] [-]

, 2011-03-05 11:50, pirms 13 gadiem
Edge36 rakstīja: R.Freibergam iespaidīgs rezultatīvu piespēļu skaits O_o
Īstenībā Ralfs, cik var noprast, ir Teksasas kluba "atslēgas spēlētājs" vairākumos, tāpēc, kā jau aizsargam, arī piespēles sakrājušās ļoti labā skaitā.

     [+] [-]

, 2011-03-05 13:17, pirms 13 gadiem
archy0 rakstīja: Kaut kā baigi dīvaini Amerikas līgā viss sagriezies otrādi - Semjonovam iet ļoti blāvi, Freibergam vienkārši izcili. Cik atceros no LAČ laikiem, tad Semjonovs dažkārt to Freibergu kā mazo izvazāja, lai arī šams it kā bija viens no vadošajiem aizsargiem LAČ.
Auguma, svara parametri. Reti kursh izsitas ZA, ar taadu svaru un augumu kaads ir Semjonovam.

     [+] [-]

, 2011-03-05 13:20, pirms 13 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Īstenībā Ralfs, cik var noprast, ir Teksasas kluba "atslēgas spēlētājs" vairākumos, tāpēc, kā jau aizsargam, arī piespēles sakrājušās ļoti labā skaitā.
Vairākumu viņš LAČ uztrenēja. Diezgan daudz spēlēja vairākumos, tādējādi arī iekrājot daudz punktu.
Vispār agrāk šķita, ka Freibergs vairāk tiek bīdīts uz lielāku spēles laiku, junioru izlasēm, nekā pats ar meistarību izcīna vietu.

     [+] [-]

, 2011-03-05 13:25, pirms 13 gadiem
flipsider rakstīja: Auguma, svara parametri. Reti kursh izsitas ZA, ar taadu svaru un augumu kaads ir Semjonovam.
Piekrītu. ZA hokejs viņam ir pagalam neparocīgs. Bet negaidīju, ka tik neparocīgs. Kā nekā Semjonovs tomēr atšķirībā no pārējiem NAHL dalībniekiem bija mazliet apgrozījiem profu - augstāka līmeņa hokejā.
Es domāju, ka Semjonovs vienkārši ar ZA hokeju gribēja norūdīties, varbūt dabūt kādu SPHL, dod, Dievs, ECHL vai IHL ierakstu , lai varētu tālāk sākt veidot kaut cik sakarīgu Eiropas karjeru.

     [+] [-]

, 2011-03-05 15:21, pirms 13 gadiem
Kāda ir iespēja Freibergam tikt draftētam? Zinu, ka viņam jau 20 gadi, bet cik zinu draftēt var līdz 25 gadiem! Vismaz ja ne draftā tikt, bet uz NHL vismaz līdz slieksnim tikt bez drafta?

     [+] [-]

, 2011-03-05 16:32, pirms 13 gadiem
quarterr rakstīja: Kāda ir iespēja Freibergam tikt draftētam? Zinu, ka viņam jau 20 gadi, bet cik zinu draftēt var līdz 25 gadiem! Vismaz ja ne draftā tikt, bet uz NHL vismaz līdz slieksnim tikt bez drafta?
Ja tiks NCAA, tad ir iespeeja. Ir bijushi diezgan daudz gadijumu, kad no NCAA draftee jau paari 20. Ari peec NCAA var dabuut darbu teiksim AHL, ja labi esi sevi paradijis.

     [+] [-]

, 2011-03-05 17:12, pirms 13 gadiem
flipsider rakstīja: Ja tiks NCAA, tad ir iespeeja. Ir bijushi diezgan daudz gadijumu, kad no NCAA draftee jau paari 20. Ari peec NCAA var dabuut darbu teiksim AHL, ja labi esi sevi paradijis.
Jā, bija laiki, kad draftēja no NCAA 21-24 gadus vecos, un arī vienkārši 27-28 gadus vecus eiropiešus. Bet vai tik tagad nav tā, ka NHL drīkst draftēt tikai juniorus, šovasar t.i. 1991. - 1993.g. dzimušos. (+ arī 1990.g. beigās dzimušos)????