Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

MHL-B grupā ''Juniori'' piedzīvo zaudējumu pēcspēles metienos

MHL-B grupā ''Juniori'' piedzīvo zaudējumu pēcspēles metienos
Hokeja klubs ''Juniors''.
Foto:khl/mhl/ru

Šodien MHL-B grupas Ziemeļu-Rietumu divīzijā izbraukuma spēli pret Kļinas (Krievija) hokeja klubu ‘’Kļin’’ aizvadīja ‘’Juniors’’ spēlētāji. Juniori piedzīvoja zaudējumu pēcspēles metienu sērijā ar rezultātu 1:2.

Juniors spēlētāji pirms šīsdienas spēles pirms dažām dienām aizvadīja divas spēles pret hokeja klubu ‘’Tveriči’’, kurās abas komandas punktus dalīja uz pusēm (4:3 un 2:4). Ar šīsdienas pretiniekiem juniori pagājušā gada novembra bija tikušies savā laukumā, un arī tajās abas komandas dalīja punktus uz pusēm (0:6 un 5:3).

Lai nodrošinātu vietu MHL-B grupas izslēgšanas spēlēs rīdziniekiem bija nepieciešama uzvara. ‘’Juniors’’ pirms šīsdienas spēles bija aizvadījuši 34 spēles, kurās izcīnījuši 57 punktus, kas viņiem Ziemeļu-Rietumu divīzijā deva 6. vietu (visā MHL-B grupā 15. vietu starp 31 komandām), rīdzinieku oponenti pirms šīsdienas spēles pēc aizvadītām 36 spēlēm ar izcīnītiem 63 punktiem Ziemeļu-Rietumu divīzijā ieņēma 4. vietu (visā MHL-B grupā 13. vietu).

Pirms šīsdienas spēles kļuva zināms, ka junioru vārtsargu Nilu Grinfogelu MHL sacensību organizēšanas departaments atzinis par janvāra mēneša MHL-B grupas labāko vārtsargu. Nils janvārī laukumā aizvadījis 180 minūtes savas komandas trīs uzvarētās spēlēs, un divās no tām viņš neļāva pretiniekam sevi pārspēt ne reizi. Tomēr neskatoties uz to ‘’Juniors’’ treneri šodien savas komandas vārtu drošību bija uzticējuši Jānim Irbem.

Spēles rezultāts tika atklāts pirmā perioda 18. minūtē, kad R. Dubovskijs izmantoja mājinieku vairākumu. Lai arī abām komandām bija vairākas labas iespējas, tomēr pirmajā periodā tās vairāk pie vārtu guvumiem netika.

Otrā perioda sestajā minūtē R. Pētersons no O. Batņas piespēles panāca rezultāta izlīdzinājumu. Perioda 16. minūtē junioru spēlētājs J. Samofalovs nopelnīja 5+20 disciplinārsodu. Mājinieki to neprata izmantot, un otrajā periodā vairāk vārti netika gūti.

Trešajā periodā komandas vārtus neguva, un tāpēc bija spiestas spēlēt spēles papildlaiku. Un arī tajā spēles uzvarētājs netika noskaidrots. Pēcspēles metienos veiksmīgāki un meistarīgāki izrādījās mājinieki, un līdz ar to rīdzinieki piedzīvoja zaudējumu ar rezultātu 1:2.

Rīt pulksten 13:00 abas komandas aizvadīs atbildes spēli.

MHL-B grupas regulārais čempionāts
_____________________________________________________________________
Kļin – Juniors - 2:1 SO (1:0,0:1,0:0;0:0)

Vārti: 17:38 1:0 Dubovskijs (vairākumā) (Puhovs), 25:11 1:1 Pētersons (Batņa), 2:1 Trošins (pēcspēles metiens)

Vārtsargi: Sergejs Radlovskijs – Jānis Irbe

Metieni pa vārtiem: 30:21 (8:8;8:7;14:6)

Soda minūtes: 4:29 (0:4;2:25;2:0)

Izmantotais resurs: Молодежная Хоккейная Лига :: Официальный сайт
Турнирная таблица : Лига

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja