Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Bebkoks, Bodro un Karbono - Adamsa balvas kandidāti

Juris Miņins
Juris Miņins

Bebkoks, Bodro un Karbono - Adamsa balvas kandidāti
Maiks Bebkoks
Foto: AP

Nacionālās Hokeja Līgas (NHL) vadība ir paziņojusi šī gada Adams balvas, ko piešķir labākajam trenerim, finālistus - Brūsu Bodro, Giju Karbono un Maiku Bebkoku.

Brūss Bodro tika nominēts šai balvai, jo pagājušā gada novembra beigās, kad viņš stājās Vašingtonas "Capitals" galvenā trenera amatā, "Caps" bija pēdējā vietā Austrumu konferencē, taču sezonas gaitā komandas sniegums uzlabojās un sezonu viņi pabeidza kā savas divīzijas uzvarētāja un iekļuva Stenlija kausa izcīņā.

Karbono, kuram šī ir otrā sezona ar Monreālas "Canadiens", aizvadīja lielisku sezonu un "Habs" šī bija pirmā vairāk kā 45 uzvaru un 100 punktu sezona pēdējo 15 sezonu laikā.

Savukārt Maika Bebkoka vadībā Detroitas "Red Wings" jau trešo sezonu pēc kārtas izcīnīja vairāk kā 50 uzvaras. Tāpat detroitieši izcīnīja 115 punktus un Presidenta balvu, ko pasniedz līgas labākaijai komandai pēc regulārās sezonas rezultātiem.

Adamsa balvas pasniegšana notiks 12. jūnijā, ikgadējā balvu pasniegšanas ceremonijā, Toronto.

Izmantotie resursi:
espn.go.com

     [+] [-]

, 2008-05-04 15:11, pirms 16 gadiem
Es dotu Bebkokam!

     [+] [-]

, 2008-05-04 15:19, pirms 16 gadiem
Es ja godīgi Karbono. Tikai man liekas, ka Ovečkinmānijas iespaidā Bodro tiks pie balvas...

     [+] [-]

, 2008-05-04 21:04, pirms 16 gadiem
modriitis rakstīja: Es ja godīgi Karbono. Tikai man liekas, ka Ovečkinmānijas iespaidā Bodro tiks pie balvas...

Apnikuši visi kas runā par to māniju! Itkā tai nebūtu pamata Čalis pirmo reizi padsmit gadu laikā iemet vairāk nekā 60 vārtus sezonā, pārspēj Robitaila rekordu (kreisais spārns kurš iemetis visvairāk ripas sezonā), ievelk savu komandu pleiofos no pēdējās vietas un tā būtu uzpūsta mānija? Ko vēl tu gaidi no viņa? Ko Aleksandram vajadzēja paveikt, lai tu teiktu, ka ažiotāžai ir pamats?

Budro variants Adamsa balvai jau tika apspriests uzreiz pēc uzvaras pār Tampu, kas deva uzvaru Dienvidaustrumos. Mani pārsteidz vienīgi tas, ka nav nominēts Stīvens, kaut gan ne jau man spriest.