Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

"Latgale/Juniors" uzvar izbraukumā

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Latvijas atklātajā hokeja čempionātā "Latgale/Juniors" hokejisti sīvā cīņā izbraukumā ar 3:2 pieveica "Rīga/Prizma-Hanza" spēlētājus. Pateicoties šai uzvarai, "Latgale" pakāpās uz septīto vietu turnīra tabulā.

"Latgale/Juniors" ātri vien adaptējās pie "Volvo" arēnas ledus un jau spēles septītajā minūtē Sergejs Petuškovs izvirzīja viesus vadībā. Arī mājinieki pirmajā trešdaļā sausā nepalika, jo vairākumu realizēja Artūrs Valdmanis. Likās, ka pirmās spēles 20 minūtes varētu arī beigties ar šādu rezultātu, bet tā neuzskatīja Petuškovs, kurš panāca 2:1 viesu labā.

Līdz nākamajam vārtu guvumam gan nācās ilgi gaidīt, jo otrajā trešdaļā vārti netika gūti. Spēles 42. minūtē Aleksejs Matvejevs panāca "Latgale/Juniors" jau divu vārtu pārsvaru, bet "Prizma" nepadevās un neilgi pirms spēles beigām panāca 2:3. Izraut kaut neizšķirtu viņiem gan neizdevās, tādējādi "Latgale/Juniors" turnīra tabulā pakāpās uz septīto vietu, bet "Rīga/Prizma" saglabā sesto pozīciju.

LAČ hokejā, 3. februāris

HS Rīga/Prizma-Hanza - DHK Latgale/Juniors 2:3 (1:2, 0:0, 1:1)

     [+] [-]

, 2009-02-04 12:04, pirms 15 gadiem
tabula galīgi greiza.....LHF taču pareiza ir..