Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

"Laima" izcīna goda uzvaru

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

"Laima" izcīna goda uzvaru
SHK Laima
Foto: shklaima.lv

Ar uzvaru Eiropas sieviešu hokeja čempionu kausa C grupas turnīru noslēgušas Rīgas kluba "Laima" hokejistes, kuras Tukuma ledus hallē ar 3:1 spēja pieveikt Norvēģijas komandu no Oslo "Vålerenga". Kvalificēties nākamajai kārtai mūsu hokejistes gan nespēja.

Jau pēc pirmajām divām grupu turnīra spēlēm bija skaidrs, ka Latvijas klubam „Laima” neizdosies kvalificēties nākamajam sacensību posmam. Pirmajā spēļu dienā mūsu hokejistes ar 1:3 atzina Dānijas komandas Herlevas „Hornets” pārākumu, bet vakar pēcspēles metienu sērijā ar 4:5 piekāpās arī Lielbritānijas komandai Slovas „Phantoms”.

Šodien pēdējā spēļu kārtā latvietes tikās ar Norvēģijas komandu Oslo "Vålerenga”, kura arī bija zaudējusi pat teorētiskas cerības kvalificēties nākamajai kārtai. Prestiža uzvaru šajā mačā izcīnīja mūsu hokejistes, uzveicot pretinieces ar 3:1. Turnīra kopvērtējumā "Laima" izcīnīja otro vietu, jo dienas pēdējā spēlē "Hornets" ar 8:4 apspēlēja "Phantoms".

Eiropas čempionu kauss dāmām

C grupa, Tukums

SpēleRezultāts
Vålerenga - Phantoms 4:3
Hornets - Laima 3:1
Laima – Phantoms 4:5 (pēcsp. met.)
Hornets – Vålerenga 5:2
Vålerenga – Laima 1:3
Phantoms – Hornets 4:8

Tabula

VietaKomandaSUUPZPZP
1. Hornets 3 3 0 0 0 9
2. Laima 3 1 0 1 1 4
3. Vålerenga 3 1 0 0 2 3
4. Phantoms 2 0 1 0 2 2

Izmantotie resursi:
iihf.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja