Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Ņiživijam divas piespēles zaudējumā

Lauris Bērziņš
Lauris Bērziņš

Ņiživijam divas piespēles zaudējumā
A. Ņiživijs, Torpedo

Krievijas hokeja Superlīgas mačā ar divām rezultatīvām piespēlēm atzīmējies Aleksandrs Ņiživijs, taču viņa pārstāvētā Ņižņijnovgorodas vienība "Torpedo" izbraukumā ar 2:3 zaudēja Čeļabinskas "Traktor" hokejistiem.

2. periodā "Torpedo" bija nonākuši zaudētājos ar 0;2, tomēr turpinājumā, pateicoties Jevgeņija Galkina un Alekseja Gorškova precīzajiem raidījumiem, rezultāts kļuva 2:2. Abās šajās epizodēs vārtu guvējiem asistēja Aleksandrs Ņiživijs.

Neko vairāk par neizšķirta panākšanu "Torpedo" hokejistiem gan neizdevās sasniegt, jo 3. perioda vidū precīzs bija mājinieku uzbrucējs Aleksejs Zavaruhins, un viņa gūtie vārti arī nodrošināja uzvaru "Traktor" ar 3:2.

Bez divu rezultativitātes punktu nopelnīšanas Ņiživijs pāris reizes apmeklēja arī noraidīto spēlētāju soliņu. Pirmoreiz viņš tur devās izciest komandai piespriesto sodu par skaitliskā sastāva pārkāpumu, bet otrreiz divas minūtes atsēdēja par pretinieka turēšanu ar nūju.

Citā mačā Georgija Pujaca pārstāvētais klubs Toljati "Lada" savā laukumā ar 3:4 zaudēja Novokuzņeckas "Metallurg". Pujacs ne ar rezultativitātes punktiem, ne soda minūtēm spēles protokolā neatzīmējās.

Izmantotie resursi:
www.fhr.ru

     [+] [-]

, 2008-02-02 19:29, pirms 17 gadiem
nedziivais saak atdziivoties...? cerams! kaa reizi pavasaris driz klat!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-02-02 22:53, pirms 17 gadiem
Reaktors,
ha hā, tikai problēma tā, ka Torpedo nopietni draud izlidošana līgu zemāk

To vēl īsti nevar zināt - pēc patreizējiem krievu jaunveidojāmās līgas plāniem tajā piedalīsies visas patreizējas 20 Superlīgas komandas un neviena no citurienes klāt nenāktu...