Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:534, Did:0, useCase: 3

Krištopāns ar diviem vārtu guvumiem ļauj perfektajai PSG pārspēt galveno konkurenti

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Krištopāns ar diviem vārtu guvumiem ļauj perfektajai PSG pārspēt galveno konkurenti
Dainis Krištopāns. Foto: Lewis Joly/JDD/SIPA/Scanpix

Francijas "Lidl Starleague" handbola čempionātā pie 12. uzvaras 12 mačos tikusi Latvijas izlases līdera Daiņa Krištopāna pārstāvētā valsts čempionvienība Parīzes "Saint-Germain", kas izbraukumā spraigā cīņā ar 36:32 pieveica galveno konkurenti "Montpellier", nostiprinoties kopvērtējuma galvgalī.

Krištopāns šovakar realizēja abus metienus pa vārtiem, palīdzot PSG atspēlēties no pirmā puslaika gaitā iekrātā trīs vārtu deficīta (11:14), kā arī otrajā puslaikā veikt izšķirošu 5:0 izrāvienu, kas parīziešiem no nelabvēlīgā 26:27 ļāva panākt 31:27 pārsvaru uz tablo. Parīziešu labā ar astoņiem rezultatīviem metieniem izcēlās spānis Ferans Sole.

Citā Francijas čempionāta cīņā 33 gadus vecā Latvijas valstsvienības handbolista Ingara Dudes "Limoges" viesos ar 35:32 apspēlēja "Chartres". Latvietis palika bez ierakstiem mača protokolā, Limožas klubam izcīnot otro uzvaru pēc kārtas un ar 13 spēlēs iekrātiem 17 punktiem atgūstot turnīra vicelīderes godu. Jāmin gan, ka visām tuvākajām sekotājām ir par vairākiem mačiem azotē.

Turpinājumā Krištopāna PSG 19. decembrī uzņems devītajā vietā esošo "Dunkerque", bet Dudes "Limoges" nākamā cīņa paredzēta tikai 2021. gada 6. februārī, kad mājās būs jāspēlē pret pirmo četrinieku šobrīd noslēdzošo "Aix" vienību.

Izmantotie avoti:
https://www.lnh.fr/lidl-starligue/c...