Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:534, Did:0, useCase: 3

Kuģis minimāli tiek laukumā kārtējā ''Varberg'' zaudējumā Zviedrijā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Kuģis minimāli tiek laukumā kārtējā ''Varberg'' zaudējumā Zviedrijā
Artūrs Kuģis. Foto: LHF

Zviedrijas handbola augstākajā čempionātā otro zaudējumu pēc kārtas piedzīvoja Artūra Kuģa pārstāvētā ''Varberg'', kas ar 24:25 piekāpās pastarītei ''Aranas''. Kuģis laukumā tika minimāli, un atvairīja piecus no pretinieku izdarītajiem septiņiem metieniem.

Artūra Kuģa pārstāvētā ''Varberg'' Zviedrijas augstākajā čempionātā piedzīvoja otro zaudējumu pēc kārtas. Šoreiz neveiksme pret turnīra pastarīti ''Aranas'' ar 24:25. Jau no spēles sākuma “Varberg” nonāca iedzinējos. Lai gan spēle bija ļoti līdzīga, “Aranas” izdevās turēt minimālu pārsvaru. Otrajā puslaikā piecas minūtes pirms spēles beigām pretinieku pārsvars sasniedza pat četrus vāŗtus. Neskatoties uz to, “Varberg” cīnījās līdz beigām, samazinot pretinieku pārākumu līdz minimumam, taču neizdevās to izlīdzināt pavisam, tāpēc spēle noslēdzās ar rezultātu 24:25.

''Paši sev padarām grūtāku šo sezonu. Ja pirms divām spēlēm bija ļoti liela iespēja noslēgt sezonu pat pirmajā desmitniekā, tad pēc šiem zaudējumiem tas būs daudz sarežģītāk. Iegūt punktus no šīm divām spēlēm bija svarīgi, tomēr jācīnās uz priekšu un jācer, ka izdosies noslēgt sezonu pēc iespējas labāk. Vakardienas spēle bija sava veida derbijs, jo pretinieki no mums atrodas tikai pusstundas braucienā. Treneris šoreiz izvēlējās zviedru vārtsargu, jo viņam labāk ir zināmi citi Zviedrijas spēlētāji,” par zaudējumiem komentē Artūrs Kuģis.

Pēc šīs spēles “Varberg” saglabā 13. vietu Zviedrijas augstākās līgas turnīra tabulā un pēc aizvadītām 22 spēlēm kopumā ir ieguvusi 13 punktus.

Informāciju sagatavoja:
Latvijas Handbola federācijas (LHF)