Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:534, Did:0, useCase: 3

Kuģim neveiksmīga spēle Zviedrijas čempionātā, komandai zaudējums

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Kuģim neveiksmīga spēle Zviedrijas čempionātā, komandai zaudējums
Artūrs Kuģis. Foto: LHF

Latvijas handbola vārtsargs Artūrs Kuģis aizvadījis ne to sekmīgāko maču Zviedrijas augstākās līgas spēlē, kurā viņa pārstāvētā ''Varberg'' savā laukumā ar 29:32 piekāpās ''Lugi HF''. Kuģis laukumā pavadīja noslēdzošās 20 minūtes, kuru laikā atvairīja vien četrus no 21 pretinieku metieniem.

Handbolista Artūra Kuģa pārstāvētā ''Varberg'' Zviedrijas augstākās līgas spēlēs piedzīvoja zaudējumu ar 29:32 pret ''Lugi HF''. Latviešu vārtsargs laukumā devās uz noslēdzošajām 20 minūtēm, kuru laikā spēja atvairīt vien četrus metienus no pretinieku izdarītajiem 19.

Sarunā ar Latvijas Handbola federāciju (LHF) Kuģis atzina, ka spēle nav līdz galam izdevusies: ''Bija mums iespēja arī uzvarēt. Piecas minūtes pirms beigām bijām iedzinējos tikai ar vienu vārtu starpību. Mums bija uzbrukums, bet tiesneši nosvilpa uzbrukuma sodu. Komandas biedrs nebija mierā ar šādu lēmumu, diskutēja ar tiesnešiem, tāpēc dabūja 2+2 minūšu noraidījumu. No spēles pēdējām piecām minūtēm četras pavadījām mazākumā. Nekas cits neatlika kā iet uz risku, bet diemžēl nesanāca. Kopumā mājās zaudējām ļoti svarīgus punktus. Pēc šādām spēlēm ir liels sarūgtinājums. Mums bija iespēja uzvarēt, tomēr nevajadzīgi noraidījumi to neļāva. Nākamajās spēlēs vairs nevaram tā atļauties, bet tas paliek trenera ziņā.”

"Varberg" šobrīd ierindojas 13. vietā Zviedrijas augstākās līgas turnīra tabulā. Komanda pēc aizvadītām 21 spēlēm ir uzvarējusi sešās, vienreiz spēlējusi neizšķirti, kā arī piedzīvojusi 14 zaudējumus, kopumā nopelnot 13 punktus. Nākamo spēli "Varberg" aizvadīs izbraukumā 5. februārī pulksten 20.00 pēc Latvijas laika, tiekoties ar šī brīža pēdējās vietas īpašnieci "Aranas".

Informāciju sagatavoja:
Latvijas Handbola federācija (LHF)