Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Veršakovs: "Palīdzēja arī veiksme"

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Veršakovs: "Palīdzēja arī veiksme"
Māris Veršakovs
Foto: Romualds Vambuts, sportacentrs.com

Pēc parādītā cīņasspara un izcīnītās uzvaras mačā ar Minskas "Dinamo" Rīgas Domes kausa izcīņā, priecīgi bija Latvijas izlases handbolisti Māris Veršakovs un Artis Kurmēns.

"Otrajā puslaikā pārkārtojām aizsardzību," pēc mača atzina rezultatīvākais Latvijas handbolists Māris Veršakovs. "Spēles sākumā mēģinājām spēlēt individuāli, bet pēc pārtraukuma, vienam otram palīdzot, izdevās beidzot sakārtot savu spēli. Tas ļāva mums aizskriet vairākos ātrajos uzbrukumos un atgūt pārliecību par saviem spēkiem. Vārtos pavilka Tihanovs, bet mums palīdzēja arī veiksme."

Spēlē ar "Dinamo" Veršakovs guva desmit vārtus, bet visā turnīrā guva 11 vārtus. "Šis turnīrs ļāva atgūt pārliecību par saviem spēkiem," atzīst Māris. "Pēdējos trīs mačos Vācijā netiku pat pieteikts, bet treniņos man lika spēlēt labajā malā (Māris ir saspēles vadītājs - R.P.). Treneris man neticēja un neļāva spēlēt. Izlases mači ļāva atgūt pārliecību par saviem spēkiem."

Līdzīgās domās bija arī izlases debitants Artis Kurmēns, kurš savā pirmajā turnīrā Latvijas izlases rindās guva 15 vārtus. "Baltkrievi ļoti labi spēlē individuāli un bez citu savas komandas biedru palīdzības mēs viņus nevaram apturēt. Otrajā puslaikā mēs parādījām īstu komandas spēli. Malači, ka saņēmāmies!"

Atgādinām, ka Latvijas izlase pēdējā Rīgas Domes kausa izcīņa mačā ar 34:32 pieveica Minskas "Dinamo" handbolists un izcīnīja turnīrā otro vietu.

Izmantotie resursi:
handball.lv

  +1 [+] [-]

, 2009-12-29 16:35, pirms 15 gadiem
Kurmēnam priekš debijas izcils turnīrs!