Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

LSPA sāk ar uzvaru, RTU - piektie

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

LSPA sāk ar uzvaru, RTU - piektie
LSPA handbolistes
Foto: Dainis Eihvalds, hk-lspa.lv

Ar uzvaru Latvijas čempionātu sāka "LSPA" handbolistes, kas savā laukumā ar 33:18 (19:6) sagrāva "Skrīveri" vienību. Tikmēr citā spēlē VEF sporta zālē "RTU" nodrošināja Rīgas čempionātā piekto vietu.

Pēc aizvadītajām 19 minūtēm "LSPA" vienība bija ieguvusi četru vārtu pārsvaru (10:6). Atlikušajā laikā pirms pārtraukuma viešņas vairs vārtus neguva, bet mājinieces palielināja rezultāta starpību līdz 13 vārtiem (19:6). Notikumi otrajā puslaikā vairs neietekmēja spēles iznākumu, un "LSPA" sezonu sāka ar uzvaru - 33:18.

Rezultatīvākās uzvarētājām bija Līga Eihvalde un Egita Kiršteine, kura katra guva pa desmit vārtiem. Pa pieciem precīziem metieniem izdarīja Agrita Nardiševa un Kristīne Kirejeva. Pretiniecēm pa septiņiem vārtiem guva Anete Čeiča un Annija Ozoliņa.

Tikmēr Rīgas atklātajā čempionātā vienīgo uzvaru izcīnīja "RTU" vienība, kas ar 36:22 (17:13) sagrāva "RVR" vienību. Vienīgā uzvara augstskolas komandai nodrošināja piekto vietu turnīrā, bet "RVR" - izcīnīja sesto.

Rezultatīvākais uzvarētājiem ar 13 vārtiem bija Rihards Leja, savukārt sešas reizes precīzs bija Uldis Vilsons. Zaudētājiem 11 vārtus guva Pēteris Trojanovskis.

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija