Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

"LSPA" sagraujot "RVR", izcīna ceturto uzvaru

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

"LSPA" sagraujot "RVR", izcīna ceturto uzvaru
Centrā "LSPA" galvenais treneris Andris Molotanovs
Foto: Sandra Škutāne, hk-lspa.lv

Ceturto uzvaru četrās spēlēs Rīgas čempionātā izcīnīja "LSPA" handbolisti, kas ar 28:13 (14:6) LSPA sporta zālē pārspēja "RVR" vienību.

Pietiks pieminēt, ka "RVR" gandrīz pirmo puslaiku spēlēja viena spēlētāja mazākumā un uz maču nebija ieradušies divi pretinieku vienības līderi Jānis Smagars un Aigars Lazdiņš. "LSPA" spēlēja nesteidzīgi, vairāku uzmanības pievēršot pozicionālajam uzbrukumam un izcīnot vieglu uzvaru - 28:13.

Rezultatīvākais uzvarētājiem bija Oskars Arājs, kurš guva astoņus vārtus, bet sešas reizes precīzs bija Jānis Šteinbergs un Artis Kurmēns. Pretiniekiem četrus vārtus guva Edmunds Daukša.

Nākošā Rīgas čempionāta spēle tiks aizvadīta jau rītdien 28. septembrī, kad Dobelē mājinieki "Tenax" plkst. 19:00 tiksies ar "Jūrmalas Sports" handbolistiem.

Rīgas čempionāts.
27. septembris.
RVR – LSPA 13:28 (6:14)

RVR: Daukša 4, Adijāns, Gāršnieks un Trojanovskis 3.
LSPA: Arājs 8, Šteinbergs un Kurmēns 6, Ērmanis 3, Eglītis un Lejnieks 2, Tihanovs 1.

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija
Handbola klubs LSPA | oficiālā mājas lapa