Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

''Serviti'' ar uzvaru kļūst par Baltijas handbola līgas līderiem

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Serviti'' ar uzvaru kļūst par Baltijas handbola līgas līderiem
"Dobeles Tenax" zaudējuši pirmo vietu Baltijas līgas tabulā. Foto: Ritvars Raits

Šodien ar uzvaru ar 25:22 pār ''HC Kerva/Horizon Pulp&Paper'' Baltijas handbola līgas vadībā izvirzījusies Igaunijas komanda Polvas ''Serviti'', par diviem punktiem apsteidzot līdzšinējo līderi Dobeles ''Tenax''.

Līdz šim lielāko sezonas daļu vadībā bija Latvijas handbola klubs Dobeles "Tenax", taču pēc diviem piedzīvotiem zaudējumiem izbraukuma spēlēs Igaunijā tam neizdevās nostiprināt savas līderpozīcijas, tādējādi dodot iespēju tuvākajiem sekotājiem to apsteigt.

Tieši igauņu Polvas "Serviti" bija tuvākā sekotāja. Abām komandām pirms 28. novembra mačiem bija vienāds punktu skaits kopvērtējuma tabulā - katrai pa 10 punktiem. "Tenax" ar labāka iemesto un zaudēto vārtu attiecību atradās tabulas galvgalī, kamēr ''Serviti'' bija aizvadījusi par spēli mazāk.

Ar uzvaru pār ''HC Kehra/Horizon'' ar 25:22 ''Serviti'' pārņēmusi vadību Baltijas handbola līgā. Šajā nedēļas nogalē Polvas "Serviti" jāaizvada vēl viena spēle pret Igaunijas handbola klubu "Viljandi". Uzvaras gadījumā viņi būs ieguvuši 14 punktus, tādējādi panākot četru punktu pārsvaru tabulā par ''Tenax''. Jau 6. decembrī Dobeles ''Tenax''.

Informāciju sagatavoja:
Latvijas handbola federācija