Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Atsākas LČ sievietēm, trīs Latvijas komandas BHL, Krištopāns EHF Čempionu līgā

Ivars Bācis
Ivars Bācis

Atsākas LČ sievietēm, trīs Latvijas komandas BHL, Krištopāns EHF Čempionu līgā
Foto: Latvijas Handbola federācija.

Šīs nedēļas nogale handbolā solās būt interesantām spēlēm bagāta, jo atsākas Latvijas čempionāts sievietēm, visas trīs Latvijas vīriešu komandas dosies laukumā Baltijas Handbola līgā (BHL), kā arī redzēsim darbībā Daini Krištopānu Eiroas Handbola federācijas (EHF) čempionu līgas spēlē un Latvijas tiesnešus EHF Eiropas kausa spēlē.

Šodien spēli EHF Čempionu līgā aizvadīs Dainis Krištopāns un viņa Paris Saint Germain (PSG) komanda, Daiņa komanda sešās spēlēs izcīnījusi divas uzvaras, vienu reizi spēlējuši neizšķirti un trīs reizes pretiniekiem piekāpušies. Šobrīd komandas atrodas B apakšgrupas 5. vietā. Savukārt viņu šī vakara pretinieki FC Porto ar tieši tādu pašu bilanci ieņem 7. vietu. Spēli iespējams vērot tiešraidē kanālā Best4SportTv, EHF mājaslapā atrodama informācija, ka spēle būs pieejama arī EHFTV (https://ehftv.com/home), tomēr pastāv iespēja, ka šai spēlei būs piemērota, tās saucamā, “ģeogrāfiskā bloķēšana” (geo-blocking), līdz ar to Latvijā spēli nebūs iespējams redzēt.

Tāpat rīt un parīt, 19. un 20. novembrī, laukumā dosies Latvijas tiesnešu pāris – Vadims Jaškins un Eduards Žabko, kuri tiesās EHF Eiropas Kausa spēli sievietēm, starp AEP Panorama un IBV Vestmannaeyjar komandām. Abas spēles notiks Islandē.

Šajā nedēļas nogalē atsāksies arī Latvijas čempionāts sievietēm, kurā tiks aizvadītas divas spēles. Rīt, 19. novembrī savā starpā tiksies LAT 2006 un SK Latgols komandas, bet svētdien spēli aizvadīs LAT 2006 ar REIR Dobele komandu. Spēļu tiešraides LHF Youtube kontā – https://www.youtube.com/user/lvhand...

Labas ziņas arī Baltijas handbola līgā – visas Latvijas komandas šajā nedēļas nogalē aizvadīs spēles. ZRHK Tenax Dobele abas spēles aizvadīs pret Latvijas komandām – HK Ogre un SK Latgols Ludza, bet ogrēniešus un ludzāniešus sagaida cīņa arī ar aizvadītas sezonas BHL čempioniem – HC Dragunas Klaipēda.

EHF Čempionu līga
18.11., 21:40 PSG – FC Porto

Latvijas sieviešu virslīga
19.11., 13:00 LAT 2006 – SK Latgols
21.11., 15:00 LAT 2006 – REIR Dobele

BHL
20.11., 14:00 SK Latgols Ludza – ZRHK Tenax Dobele
20.11., 15:00 HK Ogre – HC Dragunas Klaipēda
21.11., 13:00 SK Latgols Ludza – HC Dragunas Klaipēda
21.11., 13:00 HK Ogre – ZRHK Tenax Dobele

Izmantotie resursi:
handball.lv