Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Dainim Krištopānam 16 vārti Ķelcē

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Dainim Krištopānam 16 vārti Ķelcē
Dainis Krištopāns sekmīgi aizvada pirmssezonas spēles Prešovas "Tatran" rindās.

Daudzkārtējais Slovakijas čempions rokasbumbā Prešovas "Tatran" aizvadīja trīs spēles "Kielce Cup" izcīņā Polijā un visās trijās spēles izcēlās Latvijas izlases spēlētājs Dainis Krištopāns. Turnīrs bija laba Prešovas klubam pārbaudes pirms EHF Čempionu līgas kvalifikācijas turnīra.

"Tatran" ar 25:29 piekāpās Polijas čempionam "Vive Targi" no Ķelces, bet Krištopāns šajā mačā guva 6 vārtus. Nākamajā mačā ar 33:30 tika pārspēts Zviedrijas čempions IK "Savehof", bet Krištopāns guva 7 vārtus. Turnīra pēdējā mačā pret Francijas līgas trešo spēcīgāko komandu US "Dunkerque" ludzānietis tikai 3 reizes pārspēja pretinieku vārtsargu, taču tieši viņš mača pēdējā sekundē panāca neizšķirtu - 24:24 - un tas deva Prešovas komandai otro vietu turnīrā.

8. un 9. septembrī Prešovas "Tatran" Rumānijas lielākajā ostas pilsētā Konstancā aizvadīs EHF Čempionu līgas kvalifikācijas turnīru. Pusfinālā jāspēlē ar Izraēlas komandu "Maccabi Srugo Rishon Lezion". Uzvaras gadījumā "Tatran" spēlēs par vienīgo ceļazīmi uz grupu turnīru ar vietējo HSM "Constanta" vai Itālijas klubu SSV "Loacker" no Bolcāno.

  +2 [+] [-]

, 2012-08-27 16:27, pirms 12 gadiem
6+7+3=16

Lai Dainim veiksmiiga sezona!

     [+] [-]

, 2012-08-27 18:53, pirms 12 gadiem
dieselOO7 rakstīja: 6+7+3=16

Lai Dainim veiksmiiga sezona!
tiesam,autoram nav skola gajis ar matematiku
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja