Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Pavlovičs sāk ar uzvaru Norvēģijā, Krištopāns - turpina SEHA līgā, Dude - Francijā

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Pavlovičs sāk ar uzvaru Norvēģijā, Krištopāns - turpina SEHA līgā, Dude - Francijā
Latvijas izlases spēlētājs Jānis Pavlovičs teicami debitēja Norvēģijas 1. divīzijas klubā, vienā no titulētākajiem Norvēģijas handbola klubiem "Sandefjord HB".
Foto: Juris Bērziņš-Soms

Jānis Pavlovičs teicami debitēja Norvēģijas 1. divīzijas (otrās pēc ranga) čempionātā rokasbumbā, Dainis Krištopāns izcēlās SEHA līgas mačā, bet Ingars Dude guva vārtus Francijā. Visi trīs Latvijas izlases spēlētāji sekmēja savu komandu uzvaras.

Jāņa Pavloviča pārstāvētais viens no slavenākajiem Norvēģijas handbolam klubiem "Sandefjord HB" spēlēja viesos pret brāļu Alekseja un Andreja Kuzminu pārstāvēto HK "Herulf Moss" un uzvarēja ar 28:24 (14:13). Jānis Pavlovičs guva 6 vārtu un bija otrais rezultatīvākais savā komandā aiz igauņa Sīmsa Pinonena, kura rēķinā 9 vārti. Mājinieku rindās Andrejs Kuzmins guva 4 vārtus, bet Aleksejam gūtu vārtu nav.

SEHA līgas 3. kārtas spēlē Slovākijas čempions Prešovas "Tatran" savā laukumā ar 37:26 (18:11) pārspēja Serbijas klubu "Vojvodina". Dainim Krištopānam - 7 gūti vārti turklāt tikai viens no ludzānieša 8 metieniem nebija sekmīgs. "Tatran" ar 6 punktiem ieņem otro vietu. Tik par punktu ir Zagrebas "Croatia Osiguranje" un vēl vienam Horvātijas klubam "Nexe", taču Zagrebai ir par spēli mazāk.

Francijas pēc ranga 2. līgas čempionātā Ingara Dudes pārstāvētais "Istres Ouest Provence" savā laukumā ar 29:21 pieveica "valence" komandu. Dudem vieni gūti vārti un lavs darbs aizsardzībā.
Istras komanda ar 4 punktiem ieņem 8. vietu, taču tikai viens punkts to šķir no trim līderiem.