Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

"ASK-AB.LV" izcīna pirmo uzvaru

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Baltijas handbola līgas otrās dienas spēles ar mainīgām sekmēm aizvadījuši abi Latvijas klubi "ASK-AB.LV" un Dobeles "Tenax/Dzirnavnieks".

Armijnieki savā otrajā šīs sezonas spēlē Igaunijā ar 31:29 (16:14) uzvarēja igauņu vicečempionus un savus nākamos pretiniekus EHF kausa izcīņā "Chocolate Boys". Latvijas čempioniem Aivis Jurdžs (attēlā) guva 7 vārtus, bet Agris Kušners un Edgars Vadzītis - pa 6 vārtiem.

Savukārt dobelnieki Igaunijā ar 25:43 (11:22) zaudēja "Kehra". "Tenax/Dzirnavnieks" labā Sandris Veršakovs guva 8 vārtus, Sergejs Kalniņš - 4 vārtus, bet Aleksandrs Krastiņš un Agris Trifonovs - pa 3 vārtiem.

Rīt Baltijas līgas pirmā posma pēdējās spēlēs "ASK-AB.LV" tiksies ar Igaunijas čempioniem "Polva Serviti", bet "Tenax/Dzirnavnieks" - ar "Chocolate Boys".

Izmantotie resursi:
www.handball.lv