Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Andris Gulbis: "Goda vīri!"

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Andris Gulbis: "Goda vīri!"
Latvijas izlases galvenais treneris Andris Gulbis
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

Pēc uzvaras pār pasaules un olimpiskajiem čempioniem francūžiem 2010. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra pēdējā spēlē, Latvijas izlases galvenais treneris Andris Gulbis uzteica komandas cīņassparu.

Atgādinām, ka Latvijas izlase šodien ar 27:24 pieveica Francijas valstsvienības tuvākos rezervistus, kuru sastāvā spēlē trīs no Francijas augstākās līgas rezultatīvākā piecienieka – Žilaums Saurina, Damjēns Vāgs un Rafaels Kaučeteks un citiem labākajiem viņu līgas handbolistiem. Sastāvā bija arī Vācijas čempionu Ķīles kluba pirmais līnijas spēlētājs Igors Aničs.

„Šodien spēlēja jauna komanda,” pēc mača preses konferencē atbildēja Francijas izlases treneris Klaudijs Onesta. „Mēs joprojām trenējamies. Arī Latvijas izlase šodien tāpat kā mačā Francijā nospēlēja ļoti labi. Īpaši saspēles vadītājs Arnolds Straume un vārtsargs Aleksandrs Babra.”

Neviens no šī sastāva ne šodien, ne rīta nevarētu iekļūt pirmajā komandā,” vīlies teica treneris, kurš pirms tam nosarcis runāja ar Francijas žurnālistiem. Acīmredzot, citu rezultātu gaidīja arī Onesta.

„Veiksme bija mūsu pusē,” spēli komentēja uzvarētājas komandas treneris Andris Gulbis. „Veči to bija pelnījuši. Labi šodien nospēlēja mūsu saspēles vadītājs Arnolds Straume. Vēl gan nav īsti pieradis ar savu jauno pozīciju, tomēr smadzenes viņam strādā. Nikins un nekaunīgs spēlētājs – īsts komandas motors.

Kopumā no cikla ieguvu maz – treniņi bija tomēr nepietiekošā daudzuma. Apskatījos jaunos spēlētājus. Grišanovs nākotnē veiksmīgi varētu iekļauties komandas sastāvā, labi Čehijā nospēlēja Borodovskis. Visi šodien cīnījās. Goda vīri!”

„Pēc himnas noklausīšanās nevaru atļauties laukumā neatdot visu,” garās sezonas sekas komentēja mūsu izlases handbolists Margots Valkovskis. „Sāk virmot adrenalīns. Tā, galu galā, nav nekāda pārbaudes spēle. Man sevi jāparāda skatītājiem un citiem. Tīrā tirgus ekonomika.”

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2009-06-21 17:21, pirms 15 gadiem
tāpēc, ka pretinieki bija pārāk titulēti. Un neviens nedomāja, ka Latvija var uzvarēt tās otro sastāvu. Tie ir labākie uzreiz aiz pamatsastāva.

  +2 [+] [-]

, 2009-06-21 17:33, pirms 15 gadiem
kaaads izcela piki

     [+] [-]

, 2009-06-21 17:41, pirms 15 gadiem
Lieliski!

     [+] [-]

, 2009-06-21 17:45, pirms 15 gadiem
mekto rakstīja: kaaads izcela piki
shaubos , ka bija kads, kas domaja, ka Latvija spees uzvaret Franciju ...

     [+] [-]

, 2009-06-21 18:04, pirms 15 gadiem
Sportinsh rakstīja: shaubos , ka bija kads, kas domaja, ka Latvija spees uzvaret Franciju ...
Cik dzirdēju, viens izcēla 1800LS un viens 900LS
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-06-21 18:31, pirms 15 gadiem
es gan tikai 90 dabuju,uzliku 5,jo gribejas norisket ar tik milzigu koef bet bus vismaz Janjos par ko (d)

     [+] [-]

, 2009-06-21 18:53, pirms 15 gadiem
Nu būs ko ierakstīt! Bet nopietni - negaidīju pat šādu uzvaru! Jo vairāk priecīgs!