Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Andris Gulbis: "Pieļāvām 22 kļūdas"

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Andris Gulbis: "Pieļāvām 22 kļūdas"
Andris Gulbis
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, F64

Pēc zaudējuma 2010. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīrā Latvijas izlases treneris Andris Gulbis, kā galveno zaudējuma iemeslu nosauca lielo kļūdu skaitu.

Mūsu treneris preses konferencē apsveica pretinieku treneri un novēlēja veiksmi finālturnīrā. "Komanda ir stipra, tā kā jums ir visas iespējas," teica Andris Gulbis. "Ekonomisko krīzi var redzēt mūsu komandā. Neizdevās sagatavošanās plāns. Trīs nedēļu vietā mēs gatavojāmies tikai piecas dienas.

Fiziski gatavi bijām ļoti vāji. Vienā spēlē pieļāvām 22 tehniskās kļūdas. Nemāku pat atrast vārdus, kas to raksturotu. Mēs centāmies. Uzbrukumā spēlējām labi, bet aizsardzība bija zem katras kritikas."

Latvijas izlases handbolists Arnolds Straume novēlēja čehiem Eiropas čempionāta finālturnīrā iekļūt finālā un spēlēt ar francūžiem, lai latvieši var vismaz attaisnoties, ka esam spēlējuši vienā grupā ar Eiropas divām labākajām komandām.

Čehijas izlases handbolists Filips Jiha un tās galvenais treneris Martins Liptāks bija priecīgs, ka beidzot iekļuvuši finālturnīrā un aizvadīja skaistu spēli savu skatītāju priekšā.

     [+] [-]

, 2009-06-17 20:06, pirms 15 gadiem
Es nesaprotu, trenējās divreiz dienā, visu dzīvi ziedo handbolam, bet rezultāta nav!

  +2 [+] [-]

, 2009-06-17 20:09, pirms 15 gadiem
sandris789 rakstīja: Es nesaprotu, trenējās divreiz dienā, visu dzīvi ziedo handbolam, bet rezultāta nav!
Tur jau tā problēma!