Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

"Ņeva" uzvar trešo reizi

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

"Ņeva" uzvar trešo reizi
Dobeles "Tenax/Dzirnavnieks" galvenais treneris Ivars Zariņš un Gints Apals.
Foto: Romualds Vambuts

Baltijas vīriešu handbola līgas spēlē otrdien Dobeles “Tenax/Dzirnavnieks” atkārtoti tikās ar Sanktpēterburgas “Ņeva” un arī šoreiz piedzīvoja zaudējumu – 28:36 (10:15).

Spēles sākumā iniciatīva gan piederēja dobelniekiem (2:0, 4:1), taču 13. minūtē Sanktpēterburgas handbolisti izlīdzināja rezultātu 6:6. Līdz pirmā puslaika beigām noteikumus laukumā diktēja jau “Ņeva” spēlētāji, kuriem, ejot pārtraukumā, bija piecu vārtu pārsvars – 15:10.

Otrajā puslaikā situācija laukumā daudz nemainījās, “Ņeva” handbolisti iniciatīvu neatdeva un izcīnīja trešo uzvaru četrās spēlēs ar Latvijas komandām.

Dobelniekiem 7/1 vārtus guva Sergejs Kalniņš, 6 vārtus Aigars Lazdiņš, pa 3 vārtiem Aleksandrs Krastiņš un Gints Apals, bet 3/2 vārtus – Aigars Vilciņš.

Atgādinām, ka pirms tam “Ņeva” jau aizvadīja trīs spēles ar Latvijas abiem spēcīgākajiem klubiem – ar 25:29 zaudēja un 32:29 uzvarēja ASK-AB.LV, kā arī ar 34:28 uzvarēja “Tenax/Dzirnavnieks”.

Izmantotie resursi:
www.handball.lv