Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Video: Lazdiņš: "Bijām gatavi Ludzas spiedienam, zinājām, ka uzvarēsim"

Andris Liepa
Andris Liepa
Šodien Latvijas "SynotTip" Handbola virslīgas pusfināla atbildes mačā Ludzā tikās vietējā komanda SK "Latgols", kas uzņēma Rīgas "Celtnieku", kam pimajā spēlē Rīgā bija galotnē zaudēts. Šodien dramatiskā cīņā ar 29:29 (3:1 pēcspēles metienu sērijā) pārāki bija "Celtnieks" handbolisti, kas triumfēja sērijā ar 2-0 un iekļuva Latvijas čempionāta finālā. Sportacentrs.com pēc spēles aprunājās ar "Celtnieka" līderi Artūru Lazdiņu.
Vērtējums: -1

  -1 [+] [-]

, 2017-04-15 19:20, pirms 7 gadiem
Kapec ir vajadzigi visi sie bezjedzigie melnie, gruzini un citi iebrauceji kad no viniem nav absoluti nekadas jegas??? To melno aizsargu tik viegli apspeleja ar prasto piespeli! Legionaram jabut 2x labakam nevis nullei. Pirmo reizi vesture Liepajai liepajnieki nav lielaka dala speletaju...Ar to Liepaja ari bija ipasa ka speleja visi savejie un vel citas komandas apgadaja. Un tagad? Verpakovski, Tev to vajag? Deivids Dobrecovs, Kurtiss, Kigurs, Tumanovs un citi. Kadel vini pussmuzu trenejusies lai atbrauktu otrskirigie legionari kas nevar neko ietekmet!?