Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Serafimovičam 4 vārti zaudējumā

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Trešo zaudējumu Vācijas 2. bundeslīgas dienvidu zonas 6. kārtas spēlē piedzīvojusi Mareka Skabeiķa, Ivara Serafimoviča (attēlā) un Valda Gūtmaņa "EHV Aue", kas ar savā laukumā 1200 skatītāju klātbūtnē ar 34:35 (13:18) piekāpās "TV Willstätt-Ortenau" handbolistiem.

Kā jau tas redzams turnīra tabulā ("EHV Aue" ir piektie, "TV Willstätt-Ortenau" - ceturtie) abas komandas atrodas blakus, kas pirms spēles liecināja par līdzīgu spēli, kāda arī tika sagaidīta. Tiesa, otrajā puslaika sākumā visiem izdevās panākt pat +7 (25:18), tomēr ar latviešiem bagātā komanda līdz spēles beigām, pēdējos vārtus gūstot neilgi pirms mača beigu signāla, spēja rezultāta starpību samazināt līdz minimumam. Uzvarai spēka nepietika - 34:35.

Ivars Serafimovičs spēles protokolā atzīmējās ar četriem vārtiem un divām soda minūtēm, savukārt Valdis Gūtmanis - tikai ar vienu 2 minūšu noraidījumu.

Izmantotie resursi:
www.handball-world.com