Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Jurdžam bez handbola jāiztiek trīs nedēļas

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Jurdžam bez handbola jāiztiek trīs nedēļas
Aivis Jurdžs
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze/f64

Vienam no Latvijas handbola izlases līderiem Aivis Jurdžs trešdienas spēlē savainojums liegs spēlēt aptuveni trīs nedēļas. Tas nozīmē, ka viņš nevarēs palīdzēt valstsvienībai pēdējā kvalifikācijas spēlē ar Vāciju.

Līdz ar to Jurdža vietā uz Vāciju dosies Elvijs Borodovskis, kurš trešdienas spēlē nepiedalījās slimības dēļ. Izlemts, ka spēlē ar Vāciju vārtus sargās Raimonds Šteins un Helmuts Tihanovs, mājās atstājos Edgaru Kukšu. Diemžēl arī Ģirtam Lilienfeldam par handbola spēlēšanu uz ilgāku laiku pagaidām ir jāaizmirst.

Līdz ar to zināmi visi 16 handbolisti, kuri sestdien izlidos uz spēli Vāciju. Jāatzīmē, ka Vācijas izlase ir vienīgā komanda mūsu grupā, kas jau nodrošinājusi vietu 2012. gada Eiropas čempionāta finālturnīrā. Spēli ar Vāciju notiks svētdien, 12. jūnijā plkst. 16:00 Trīrē.

Latvijas izlases sastāvs mačā ar Vāciju: Raimonds Šteins (VfL Edewecht, Vācija), Helmuts Tihanovs (LSPA), Māris Veršakovs (pašreiz bez kluba), Armands Uščins (Dessau-Rosslauer HV, Vācija), Ingars Dude (HG Saarlouis, Vācija), Margots Valkovskis (HSC Bad Neustadt, Vācija), Andrejs Kuzmins (Grupo PInta Torrelavega, Spānija), Dainis Krištopāns (Tatran Prešov, Slovākija), Arnolds Straume (HSC Bad Neustadt, Vācija), Uldis Lībergs (HIT medalp Tirol, Austrija), Artis Kurmēns (LSPA), Jānis Gremzde (ASK), Edgars Vadzītis (LSPA), Ēriks Blūms (ASK), Andis Ērmanis (LSPA), Elvijs Borodovskis (Follo, Norvēģija)

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija