Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

"Latgols" un "Ogre" sasniedz Latvijas pusfinālu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Latgols" un "Ogre" sasniedz Latvijas pusfinālu
Moments no spēles starp HK "Ogre" un "Jūrmalas Sports". Foto: Ritvars Raits

LETA. Ludzas "Latgols" un "Ogres" komandas sestdien sasniedza "SynotTip" Latvijas handbola virslīgas pusfinālu.

Ceturtdaļfināla atbildes mačā "Latgols" savā laukumā ar rezultātu 33:22 (17:13) pārliecinoši uzvarēja "Vaiņodi" un divu maču summā uzvarēja ar 57:47. Uzvarētāju rindās ar astoņiem precīziem metieniem izcēlās Endijs Kušners, kamēr septiņus vārtus pievienoja Jānis Pavlovičs. Savukārt "Vaiņodes" sastāvā ar septiņiem precīziem metieniem izcēlās Oskars Pāvils. Pirmajā mačā "Vaiņode" savā laukumā guva uzvaru ar 25:24.

Otrā ceturtdaļfināla cīņā "Ogre" savā laukumā ar 31:25 (14:12) uzvarēja "Jūrmalas Sportu", tādējādi atspēlējot pirmajā spēlē iekrāto deficītu un summā gūstot virsroku ar 59:58. Ogrēniešu sastāvā desmit vārtus iemeta Ingus Kivlenieks, Jūrmalas komandā ar septiņiem precīziem metieniem izcēlās Rolands Ivanovs. Pirmajā mačā jūrmalnieki guva panākumu ar 33:28, tomēr atbildes spēlē nenosargāja piecu vārtu pārsvaru.

Vietas pusfinālā nodrošinājušas regulārā čempionāta spēcīgākās komandas Dobeles "Tenax" un Rīgas "Celtnieks".

Ceturtdaļfinālā uzvarētājs tiek noskaidrots divu spēļu summā, pusfinālā cīņas notiks līdz divām, bet finālā - līdz trim uzvarām.

Savukārt regulārā čempionāta pēdējās vietas ieguvēja ASK/LSPA aizvadīs pārspēles ar pirmās līgas uzvarētāju par tiesībām spēlēt virslīgā 2019./2020. gada sezonā.

Iepriekšējā sezonā Latvijas čempionu tronī atgriezās Dobeles "Tenax", kas finālsērijā ar 3-1 uzvarēja Rīgas "Celtnieku", bet bronzas medaļas ieguva Ludzas "Latgols", kas ar 3-1 pārspēja "Ogre"/"Miandum" komandu.

  +1 [+] [-]

, 2019-03-09 22:13, pirms 5 gadiem
Fināls Ogre - Latgols!!!!
Tenax tukši... Ogre ar šadu spēli un vārtsargu darbību pabeigs sēriju 2:0

  +1 [+] [-]

, 2019-03-09 22:38, pirms 5 gadiem
kurmis1 rakstīja: Fināls Ogre - Latgols!!!!
Tenax tukši... Ogre ar šadu spēli un vārtsargu darbību pabeigs sēriju 2:0
Ogrē atkal labu zālīti var dabūt, ka šādi komentāri top?