Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

"Simtprocentīgi" - tikai Margots Valkovskis un HSC "Bad Neustadt"

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

"Simtprocentīgi" - tikai Margots Valkovskis un HSC "Bad Neustadt"
Margots Valkovskis un HSC "Bad Neustadt" jaunajā Vācijas 3. līgas čempionātā vēl nav zaudējuši nevienu punktu.
Foto: hsc-bad-neustadt.de

Vācijas 3. līgas čempionātā rokasbumbā vislabākais starts starp Latvijas spēlētāju pārstāvētajām komandām ir padevies Margota Valkovska HSC "Bad Neustadt", kas Dienvidu zonā startēja ar 6 uzvarām 6 spēlēs - tas ir arī labākais starts komandas vēsturē.

Latvijas izlases kapteiņa pārstāvētā komanda pēdējās sezonas jau ierasti ir starp savas zonas līderēm. Šosezon Badnoištates komanda spēlē Dienvidu zonā, taču ģeogrāfiska pārmaiņa neko nemainīja - HSC "Bad Neustadt" atkal ir starp līderiem, turklāt pēc pirmajām sešām spēlēm tai ir simtprocentīgs sasniegums. Jācer, ka šosezon klubam būs arī finansiālas iespējas spēkoties par iekļūšanu 2. bundeslīgā.
Pirmo uzvaru aizvadītās nedēļas nogalē beidzot guva 3. līgas jaunpienācēji VT "Zweibrucken-Saarpfalz", kas savā laukumā ar 28:20 pārspēja TV "Germania" no Groszahsenas. Valdim Gūtmanim - 6, Raimondam Trifanovam - 4 gūti vārti.

Otrs labākais starts starp mūsu handbolistu pārstāvētajām komandām Vācijas 3. līgā ir Artūra Kuģa un Māra Veršakova pārstāvētajam SV "Beckdorf", kas Ziemeļu zonā atrodas 3. vietā - 8 punkti piecās spēlēs.

Austrumu zonā divas uzvaras pēc kārtas guva jaunpienācējs HSV "Bad Blankenburg", kur arvien izteiktāk par vienu no komandas līderiem kļūst Elvijs Borodovskis - svētdien ar 25:22 tika uzvarēts viens no zonas līderiem MSG "Gross-Bieberau/Modau" un Elvijs guva 7 vārtus. Badblankenburgas komanda pēc šīs uzvaras pameta izkrišanas "pagrabu".

Rietumu zonā vislabāk viecas citam 3. līgas jaunpienācējam SG "Schmalksmuhle-Halver", kura vārtus sargā Mareks Skabeiķis - 6 punkti sešās spēlēs dod 8. vietu turnīra tabulā.