Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

"SK Latgols" otro reizi sezonā uzvar "Jūrmalas Sports"

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

"SK Latgols" otro reizi sezonā uzvar "Jūrmalas Sports"
Aleksandrs Pegasovs (SK Latgols)
Foto: Laura Grišāne

Latvijas Virslīgas čempionāta šīsdienas pirmajā spēlē principiālu uzvaru izcīnīja divkārtējie čempioni "SK Latgols", kuri Spuņņciemā ar 21:19 (13:11) pārspēja "Jūrmalas Sports" handbolistus.

Maču Spuņņciemā labāk iesāka "Jūrmalas Sports" handbolisti, kuri pēc Rolanda Ivanova metiena 13. minūtē atradās vadībā ar 5:4. Veiksmīgi Ludzas vienības sastāvā vairākkārt individuāli nospēlēja Ivars Brics, ļaujot savai vienībai pārņemt vadību - 7:5. Divkārtējie Latvijas čempioni "SK Latgols" pārliecinoši kontrolēja spēles ritējumu līdz pat pirmā puslaika beigām, pēc kura devās atpūtā ar 13:11.

Otro puslaiku fantastiski iesāka "Jūrmalas Sports" vārtsargs Viktors Turkupols, kurš savus vārtus aizslēdza uz deviņām minūtēm. Arī pretējā pusē jūrmalnieki bija uzdevumu augstumos, pārņemot vadību ar 15:13.

Viena vārta pārsvars "Jūrmalas Sports" bija arī puslaika vidū (17:16), tomēr kopumā pēdējās 20 mača minūtēs laukuma saimnieki guva vairs tikai četrus (!) vārtus, bet "SK Latgols" ar Aleksandru Gavrilovu un Vitāliju Borisenko nodrošināja savam klubam uzvaru ar 21:19. Arī abu komandu pirmā spēle novembrī noslēdzās ar šādu rezultātu.

Uzvarētājiem piecus vārtus guva Ivars Brics, bet četras reizes izcēlās Aleksandrs Gavrilovs un Aleksandrs Pegasovs. Mājiniekiem pa sešiem precīziem metieniem izdarīja Edvīns Latkovskis un Rolands Ivanovs. Ierastie ludzāniešu uzbrukuma līderi Kaspars Lisovskis un Austris Tuminskis no spēles vārtus neguva.

Tagad abu komandu kontos ir pa 22 punktiem, ieņemot trešo un ceturto vietu. Ja ar identiska bagāža vienībām būs arī pēc regulārā turnīra beigām, tad augstāku vietu ieņems "SK Latgols". Vēl šīs vienības duelī var iejaukties "HK Ogre" handbolisti, kuri atpaliek tikai par vienu punktu.

Vēl sestdien plkst. 15:00 RTU handbolisti Ulbrokā spēlē ar līderiem Dobeles "Tenax", bet plkst. 17:00 Salaspilī "LAT-96" uzņems "HK Vaiņode". Pirmo ceturtdaļfināla spēli plkst. 19:00 Salaspilī aizvadīs sieviešu komandas Salaspils SS un Dobeles SS/REIR.

Latvijas Virslīgas čempionāts.
8. marts.
Jūrmalas Sports - SK Latgols 19:21 (11:13)

Jūrmalas Sports: Ivanovs un Latkovskis 6, Černousovs 3/1, Ence 2, Korzāns un Šteinbergs 1.
Latgols: Brics 5, Pegasovs 4, Gavrilovs 4/3, Borisenko 3, Rancāns 2, Tuminskis 2/2, Tretjakovs 1.

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija - Handball.lv

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja