Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Veršakovam 11 vārti Vācijā

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Veršakovam 11 vārti Vācijā
Māris Veršakovs
Foto: vfl-edewecht.de

Otro maču pēc kārtas Vācijas 2. bundeslīgā 11 vārtus guvis Māris Veršakovs, palīdzot savai komandai izcīnīt uzvaru. Pa septiņiem vārtiem trešās līgas mačos guvuši arī Jānis Grišanovs un Valdis Gūtmanis.

Vācijas 2. bundeslīga

Jau otro spēli pēc kārtas 11/3 vārtus guvis Māris Veršakovs, palīdzot savai un Raimonda Šteina "VfL Edewecht" ar 36:28 (14:14) savā laukumā pieveikt "Dessau-Roßlauer HV", kuras sastāvā joprojām nespēlē savainotais Armands Uščins.

Pārliecinošu uzvaru izcīnīja arī Evara Klešnika "GWD Minden", kas ar 37:20 (15:7) sagrāva "SC Magdeburg II" handbolistus. Klešniks vārtus neguva.

Turnīra tabulā ziemeļu zonā pēc sešām aizvadītajām kārtām "GWD Minden" ieņem pirmo vietu, "Dessau-Roßlauer HV" ierindojas astotajā vietā, bet "VfL Edewecht" ieņem 12. vietu.

Dienvidu zonā visi trīs Latvijas handbolistu pārstāvētie klubi izcīnīja uzvaras. Ģirta Lilienfelda "ThSV Eisenach" ar 40:32 (20:14) pieveica "SG H2Ku" vienību, Ingara Dudes "SG Saarlouis" ar 36:33 (21:14) pārspēja "OSC Rheinhausen", bet Mareka Skabeiķa "EHV Aue" ar 35:33 (19:13) bija pārāki pār "TV Korschenbroich" handbolistiem. Lilienfelds guva trīs vārtus, bet Dude bija precīzs divas reizes.

Turnīra tabulā "ThSV Eisenach" ieņem ceturto vietu, "EHV Aue" - desmito, bet "SG Saarlouis" - 14. vietu.

Vācijas 3. līga

Dienvidu zonā Latvijas handbolistu duelī pārāka izrādījās Edgara Kukšas "GSV Eintracht Baunatal", kas ar 27:26 pieveica Margota Valkovska un Jāņa Pavloviča "HSC Bad Neustadt". Valkovskis guva piecus vārtus, bet Pavlovičs - trīs.

Uzvaru izcīnīja arī Jāņa Grišanova "HC Einheit Halle 05", kas ar 40:32 pieveica "HG 85 Kothen" vienību. Mūsu handbolists spēles pirmajās 20 minūtēs guva septiņus vārtus, tomēr pēc tam guva savainojumu, kas nozīmē latvietim vismaz četru nedēļu piespiedu atpūtu.

Turnīra tabulā piekto vietu ieņem Grišanova komanda, septīto - Kukšas, bet 12. pozīciju - Pavloviča un Valkovska.

Rietumu zonā Valda Gūtmaņa "SG Schalksmühle-Halver" ar 28:24 pieveica "TSV GWD Minden II". Latvijas izlases spēlētājs, gūstot 7/2 vārtus, bija savas komandas rezultatīvākais handbolists. Turnīra tabulā Gūtmaņa vienība ieņem pirmo vietu.