Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Veršakovs rezultatīvs uzvarā pret savu bijušo komandu, uzvaras Meikšānam un Kukšam

Ivars Bācis
Ivars Bācis

Veršakovs rezultatīvs uzvarā pret savu bijušo komandu, uzvaras Meikšānam un Kukšam
Māris Veršakovs. Foto: Latvijas Handbola federācija.

Itālijā Māris Veršakovs bija rezultatīvs uzvarā pār bijušo komandu, panākums arī Artūram Meikšānam Igaunijā un Edgaram Kukšam Vācijā, bet zaudējumi Vācijā Ralfam Greislerma un Evram Klešnikam, kā arī latviešu handbolistiem Islandē.

SSV “Brixen” komanda ar Māri Veršakovu un Latvijas izlases galveno treneri Davoru Čuturu sastāvā, Itālijas A sērijas spēlē uzveica Māra Veršakova bijušo klubu “Secchia Rubiera” – 29:21. Veršakovs uzvaru kaldināja ar pieciem gūtajiem vārtiem. Nākamā spēle SSV “Brixen” komandai būs šo ceturtdien, 6. oktobrī, izbraukumā pret “Romagna” komandu, kuri pašreiz atrodas turnīra tabulas pēdējā vietā ar bilanci – neviena uzvara četrās spēlēs.

Vācijas 3. līgas Ziemeļu reģionā uzvara Edgara Kukšas pārstāvētajai OHV “Aurich”, kas ar rezultātu 38:32 pieveica HSV “Hannover”. Edgars spēles protokolā atzīmējās ar gūtajiem vārtiem. Nākamo spēli OHV “Aurich” komandas aizvadīs 8. oktobrī pret “TuS Vinnhorst von 1956”. Edgara Kukšas komanda šobrīd ieņem turnīra tabulas 4. vietu 13 komandu konkurencē. Komandas bilance trīs uzvaras un divi zaudējumi.

Rietumu reģionā zaudējumu piedzīvoja abas latviešu pārstāvētās komandas. Ralfa Geislera “Team Handball Lippe II” ar rezultātu 29:37 piekāpās tabulas līderiem TV “Emsdetten” vienībai. Ralfs guva vienus vārtus un nopelnīja vienu divu minūšu noraidījumu. Arī Evara Klešnika LIT 1912 II komandai zaudējums pret ASV “Hamm – Westfalen II” – 25:28. Evara kontā vieni vārti un viens noraidījums. Pēc piecām aizvadītām spēlēm Klešnika komanda ieņem 10. vietu 14 komandu konkurencē, savukārt Geislera pārstāvētajai komandai – 12. vieta.

Islandē spēlējošie latvieši Rolands Ļebedevs, Guntis Piļpuks un Endijs Kušners, un viņu pārstāvēta “Hordur” komanda piedzīvoja minimālu zaudējumu sezonas ceturtajā spēlē, ar rezultātu 34:35 piekāpjoties IR vienībai. Endijs guva piecus vārtus un nopelnīja vienu divu minūšu noraidījumu. Savukārt vakar aizvadītajā spēlē pret turnīra tabulas vicelīderiem IBV zaudējums ar rezultātu 25:4. Arī šajā spēlē Kušneram identiska statistika – pieci vārti un viens noraidījums.

Artūrs Meikšāns un Pelvas “Serviti” izcīnīja uzvaru Igaunijas čempionāta spēlē pret HC “Kehra Horizon/Pulp &Paper”. Meikšāns guva vienus vārtus un nopelnīja vienu noraidījumu.

Iepriekš ziņojām, ka EHF Čempionu līgas ietvaros Daiņa Krištopāna pārstāvētā Parīzes ''Saint-Germain'' viesojās Vācijas pilsētā Magdeburgā, kur spēlē ar vietējo komandu izcīnīja panākumu ar 29:20 (18:10).

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola Federācija