Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Studenti dodas uz Itāliju

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Studenti dodas uz Itāliju
Kristaps Ence
Foto: Juris Zariņš, easyget.lv

Piektdien Latvijas studentu handbola izlase dosies uz Itālijas pilsētu Venēciju, kuras apkārtnē notiks 19. pasaules čempionāts handbolā.

Gatavoties turnīram Jāņa Žīdena un Harija Čebrikova vadībā studenti uzsāka pēc Jāņiem, gandrīz katru dienu aizvadot pa diviem treniņiem. Īsajā gatavošanās posmā treneri mēģināja izveidot konkurētspējīgu komandu, ar kuru iekļūtu sacensību četriniekā, kas garantētu tiesības nākošgad piedalīties Studentu universiādē, kas notiks Serbijā.

Mūsu izlase ir ielozēta D grupā kopā ar iepriekšējā turnīra uzvarētāju Krievijas izlasi, kā arī ar Meksikas un Turcijas komandām. Ceturtdaļfinālā iekļūs katras apakšgrupas divas labākās komandas. Pirmo spēli mūsējie aizvadīs 6. jūlijā, kad tiksies ar meksikāņiem, bet nākošajās divas dienas šķērsos zobenus ar turkiem un krieviem.

Latvijas studentu izlases sastāvs: Vitālijs Borisenko, Kaspars Lisovskis, Elvijs Borodovskis, Aivis Jurdžs, Uldis Lībergs (LSPA), Edgars Vadzītis, Ingars Dude, Raitis Puriņš, Raimonds Šteins (LU), Aleksandrs Krastiņš, Raitis Ence, Kristaps Ence (LLU), Jānis Pavlovičs (RTU), Raimonds Trifanovs (LPO).
Galvenais treneris - Jānis Žīdens, treneris - Harijs Čebrikovs

Spēļu kalendārs

Datums Laiks Komandas
6. jūlijs 15:00 Latvija - Meksika
7. jūlijs 9:00 Turcija - Latvija
8. jūlijs 17:00 Krievija - Latvija

Izmantotie resursi:
wuchandball2008venezia.it

     [+] [-]

, 2008-07-04 00:03, pirms 16 gadiem
Vēlu veiksmi Lai turās...

     [+] [-]

, 2008-07-04 00:25, pirms 16 gadiem
Turee6u iiksjus par visiem,,kaa arii par saviem grupas biedriem..turaas pirmaa trijotne