Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Handbolistiem Vācijā tikai uzvaras

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Rezultatīvi un veiksmīgi šo nedēļas nogali aizvadījuši Latvijas handbolisti Vācijas 2. bundeslīgā, kur izcīnītas trīs uzvaras.

Dienvidu zonā vieglu uzvaru, ar 27:19 (13:9) savā laukumā pieveicot HG "Oftersheim Schwetzingen" komandu, izcīnīja Ivara Serafimoviča, Valda Gūtmaņa un Mareka Skabeiķa "EHV Aue". Latvieši kopumā guva sešus vārtus - četrus Gūtmanis, bet divus Serafimovičs.

Ziemeļu zonā, Mārim Veršakovam gūstot septiņus vārtus un nopelnot arī vienu 2 minūšu noraidījumu, trešo uzvaru sezonā izcīnījusi 21 gadus vecā handbolista SG "Achim/Baden", kas ar 25:21 (13:9) mājas zālē pieveica "OHV Aurich". Lielākas pūles, lai izcīnītu uzvaru pār līgas vājāko komandu, nācās pielikt Armanda Uščina un Mārtiņa Līberga (attēlā) "Dessau-Roßlauer HV", kas, esot mājinieku statusā, ar 32:31 (16:11) uzvarēja "LHC Cottbus" handbolistus. Uščina kontā trīs vārti un divas soda minūtes, savukārt Lībergs bija komandas otrs rezultatīvākais spēlētājs, gūstot septiņus vārtus.

Pievilcīga priekš latviešu pārstāvētājām komandām izskatās arī turnīra tabulā, kur "EHV Aue" dienvidu zonā ieņem septīto vietu, savukārt ziemeļos Veršakova komanda ir ceturtā, bet Uščina un Līberga - piektā.

Izmantotie resursi:
www.toyota-handball-bundesliga.de