Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:369, Did:0, useCase: 3

Vudsam debija Abū Dabī ar iespēju atgriezties Top 10

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Vudsam debija Abū Dabī ar iespēju atgriezties Top 10
Taigers Vudss
Foto: Reuters/Scanpix

Golfa ranga ekslīderis Taigers Vudss šonedēļ spēlēs Abū Dabī, piedaloties "Abu Dhabi Championship" turnīrā, kurā viņš līdz šim vēl nav spēlējis.

Debijas reizē izcīnot uzvaru, Taigers atgriezīsies ranga Top 10. Pagājušajā gadā 14 "major" titulu īpašnieks izkrita no ranga Top 50, bet pēc uzvaras savā turnīrā "Chevron World Challenge" pakāpās uz 21. vietu.

Šonedēļ Vudss aizvadīs pirmo turnīru kopš savas ilgi gaidītās uzvaras, spēlējot Abū Dabī, kur būs arī Top 4 pārstāvji – Lūks Donalds, Lī Vestvuds, Rorijs Makilrojs un Martins Kaimers.

36 gadus vecais Vudss parasti sezonu sāku Amerikas tūrē, spēlējot "Farmers Insurance Open" turnīrā sev ļoti veiksmīgajā "Torrey Pines" golfa klubā, taču Abū Dabī, kas ir Eiropas tūres paspārnē notiekošs turnīrs, ir pieejami lielāki ranga punkti un arī piedalīšanās bonuss, kas tiek lēsts ar sešām nullēm.

623 nedēļas ranga pirmajā vietā pavadījušais Vudss ar nepacietību gaida ceturtdienu, kad sāksies turnīrs: "Varēšu savu spēli pārbaudīt ļoti spēcīgā konkurencē."

Izmantotie resursi:
BBC