Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:369, Did:0, useCase: 3

13 gadus vecs ķīnietis kļūs par jaunāko golferi Eiropas tūres sacensībās

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

13 gadus vecs ķīnietis kļūs par jaunāko golferi Eiropas tūres sacensībās
Guans Tianlans
Foto: European Tour

"Volvo China Open", kas startēs ceturtdien, 19. aprīlī, piedalīsies 13 gadus vecais Ķīnas golfa talants Guans Tianlans, kurš kļūs par jaunāko golferi Eiropas tūres sacensībās.

Tianlans ceturtdien, kad sāksies turnīrs, būs 13 gadus un 173 dienas vecs. Iepriekšējo rekordu 2003. gada "Honk Kong Open" uzstādīja Lo Šikakajs, kurš tolaik bija 13 gadus un 280 dienas vecs.

Jaunais Ķīnas golfa talants Tianlans vietu 156 spēlētāju turnīrā nodrošināja, izcīnot 4. vietu kvalifikācijas sacensībās. Ar to gan uzreiz nebūtu izdevies iekļūt "Volvo China Open" pamatsacensībās. Tas ķīnietim izdevās pēc tam, kad 3. vietas ieguvējs Vū Kančuns saņēma "wild card".

"Nevarētu būt vēl laimīgāks. Tagad mans mērķis ir tikt pāri "cut". Ja izdosies nostartēt ar PAR, tad man būs labas izredzes sacensības turpināt arī sestdien un svētdien," sacīja Guans.

Izmantotie resursi:
European Tour