Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:369, Did:0, useCase: 3

Luiss jau trešajā turnīrā izcīna pirmo titulu

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Luiss jau trešajā turnīrā izcīna pirmo titulu
Toms Luiss
Foto: Reuters/Scanpix

Lielbritānijas golferis Toms Luiss jau savā trešajā turnīrā profesionāļa kārtā izcīnījis uzvaru Portugāles "Masters" sacensībās.

20 gadus vecais Luiss ar 65 sitieniem pabeidza pēdējo raundu un summā par diviem sitieniem apsteidza Spānijas golferi Rafaelu Kabreru-Bello. Luisam -21, Kabreram Bello -19, bet ar -18 finišēja pieci golferi.

Jāpiebilst, ka Luiss pēdējo raundu sāka ar četru sitienu deficītu, taču spēja izcīnīt pārsteidzošu uzvaru, iespējot piecus birdie pēdējās septiņās bedrītēs. Šis Luisam bija tikai trešais turnīrs profesionāļa statusā. Prēmijā Toms saņems 416 666 eiro vērtu čeku.

"Šajā turnīrā šonedēļ bija daudz lielisku spēlētāju, tāpēc izcīnīt uzvaru un izdarīt to tik agri manā karjerā ir neticami," pēc uzvaras prieku neslēpa Luiss.

Bijušais ranga līderis Martins Kaimers ar -17 ieņēma 8. vietu, bet trīskārtējais "major" čempions Padregs Haringtons ar -15 bija 16. vietā.

Titula izcīnīšana garantējusi Luisam Eiropas tūres karti nākamajām divām sezonām. Taigers Vudss savu pirmo titulu izcīnīja piektajā turnīrā, bet Makilrojam nācās gaidīt līdz 38. Eiropas tūres turnīram.

Izmantotie resursi:
European Tour