Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:369, Did:0, useCase: 3

Vudsa savainojums nav nopietns. Taigers cer spēlēt jau nākamnedēļ

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Vudsa savainojums nav nopietns. Taigers cer spēlēt jau nākamnedēļ
Taigers Vudss
Foto: Reuters/Scanpix

Titulētais ASV golferis Taigers Vudss atklājis, ka svētdien Floridā gūtais kājas savainojums nav nopietns, tāpēc viņš cer drīz būt atpakaļ ierindā.

Atgādinām, ka Vudss svētdien nepabeidza "Cadillac Championship" pēdējo raundu, izstājoties kājas savainojuma dēļ. Veicot veselības pārbaudes, atklājies, ka savainojums nav pārāk nopietns.

"Labas ziņas no daktera – man ir tikai viegls Ahilleja cīpslas sastiepums. Jau nedēļas beigās varēšu sist bumbiņas. Ceru nākamnedēļ spēlēt," situāciju komentēja Vudss.

Taigeram nākamajā nedēļā plānots piedalīties Arnolda Pālmera "Invitational" turnīrā Beihillā. Šis turnīrs būtu kā iesildīšanās "Masters" sacensībām, kas sāksies jau pēc 24 dienām.

36 gadus vecais Vudss "Masters" uzvarējis četras reizes, pēdējo reizi "zaļo žaketi" iegūstot 2005. gadā. Bijušais ranga līderis karjeras laikā ne reizi nav izlaidis "Masters" turnīru.

Izmantotie resursi:
AP