Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:369, Did:0, useCase: 3

Dubaijā uzvar Kiross, Vudss tikai 20. vietā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Dubaijā uzvar Kiross, Vudss tikai 20. vietā
Alvaro Kiross
Foto: Reuters/Scanpix

Notikumiem bagātā pēdējā raundā uzvaru „Dubai Desert Classic” turnīrā izcīnīja spānis Alvaro Kiross, tiekot pie sava piektā Eiropas tūres titula. Turnīru labi sākušais Taigers Vudss vāji aizvadītas pēdējās dienas dēļ spiests samierināties ar dalītu 20. vietu.

27 gadus vecajam Kirosam pēdējā kārtā šodien gāja visnotaļ raibi. Spānim pēc bumbiņas raidīšanas palmā bija trīskārtējs „bogey”, ko izdevās kompensēt ar „hole in one”, kā arī Kiross iespēja vienu „eagle”. Visa tā rezultātā viņš 72 bedrīšu summā iespēja rezultātu -11, par vienu sitienu apsteidzot dāni Andersu Hansenu un DĀR pārstāvi Džeimsu Kingstonu. Par uzvaru šonedēļ Kiross saņems 301 353 eiro prēmiju. Spānim karjeras piektais tituls Eiropas tūrē.

Ne pārāk veiksmīgs turnīrs ranga līderiem. Lī Vestvuds pabeidza ar -5 un dalītu 15. vietu, Martinam Kaimeram -2 un dalīta 31. vieta, bet Taigers Vudss spiests samierināties ar 20. vietu. Amerikānim pēc lieliskām pirmajām divām dienām vakar 72 un šodien tikai 75, kā rezultātā čempionam zaudēti septiņi sitieni. Punktu turnīram viņš pielika ar divkārtēju „bogey”... Taigeram nav titula kopš 2009. gada novembra.

Izmantotie resursi:
European Tour