Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:369, Did:0, useCase: 3

Muguras savainojums draud beigt Parnevika karjeru

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Muguras savainojums draud beigt Parnevika karjeru
Jespers Parneviks
Foto: AFP/Scanpix

Viens no visu laiku labākajiem zviedru golferiem Jespers Parneviks noraizējies par to, ka viņam muguras traumas dēļ nāksies pielikt punktu profesionālajai karjerai.

Pieckārtējais Eiropas tūres turnīru čempions Parneviks (44) atklājis, ka ārsti viņam iesaka veikt operāciju, kas nozīmē tikai to, ka kādu laiku par golfa spēlēšanu būs jāaizmirst. Zviedru golferim viena operācija jau veikta pirmdien, taču ar to ir par maz - nepieciešama vēl viena, daudz komplicētāka. Parnevis ir nobažījies par to, ka šī operācija pieliks punktu viņa karjerai.

''Jācer uz brīnumu, lai vēl varētu kādreiz uzspēlēt profesionālā līmenī,'' teica Parneviks, kurš nesen asi kritizējis ranga pirmo numuru Taigeru Vudsu par viņa laulības pārkāpumu. Pirms vairāk gadiem tieši Parneviks iepazīstināja Vudsu ar Elinu Nordegrēnu, kura tolaik strādāja par auklīti pie Parnervika.

Izmantotie resursi:
Aftonbladet

     [+] [-]

, 2010-02-25 23:11, pirms 14 gadiem
izskatās tāds pavecs!!!