Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:369, Did:0, useCase: 3

Dohā uzvar Bjorns, Kaimers neizmanto iespēju kļūt par ranga līderi

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Dohā uzvar Bjorns, Kaimers neizmanto iespēju kļūt par ranga līderi
Tomass Bjorns saņem trofeju
Foto: AFP/Scanpix

Par Kataras „Masters” turnīra uzvarētāju kļuvis dānis Tomass Bjorns, kurš pēdējā raundā noturēja iepriekš iekrāto handikapu, izcīnot karjeras 17. titulu.

39 gadus vecais Raidera kausa vicekapteinis finišēja ar -14 un uzvarēja ar četru sitienu pārsvaru pār otrās vietas ieguvēju Alvaro Kirosu no Spānijas. Neveiksmīgi nostartēja abi ranga līderi. Lī Vestvuds neiekļāvās „cut” un izstājās jau pēc 36 bedrītēm, tikmēr otrajā vietā esošais Martins Kaimers, kuram bija nepieciešams ieņemt vismaz 2. vietu, lai kļūtu par ranga līderi, bija spiests samierināties ar 28. vietu.

„Tā man ir ļoti liela uzvara, cerams, ka tas kalpos par atspēriena punktu lielākām lietām. Kad spēlēju tā, kā to darīju tagad, jūtu, ka varu būt tur, kur ir pasaules labākie. Man drīz (18. februārī) paliks 40 gadu, taču esmu pārliecināts, ka tas pārāk neietekmēs manu spēli – jāpaliek veselam,” teica Bjorns, kurš vakar izcīnīja 17. uzvaru profesionāļa karjerā un 11. panākums Eiropas tūrē. Dānim pirmais panākums kopš pērnā gada jūnija, kad viņš triumfēja Eštorilā, Portugālē. Bjorns prēmijā nopelnīja 303 114 eiro prēmiju.

Visi rezultāti: šeit.

Izmantotie resursi:
European Tour