Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:369, Did:0, useCase: 3

Makilrojs ar fantastisku pēdējo sitienu izrauj uzvaru Honkongā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Makilrojs ar fantastisku pēdējo sitienu izrauj uzvaru Honkongā
Rorijs Makilrojs
Foto: Reuters/Scanpix

Golfa ranga otrais numurs, Ziemeļīrijas pārstāvis Rorijs Makilrojs, šodien kļuvis par "Hong Kong Open" uzvarētāju, titulu izcīnot ar lielisku pēdējo sitienu.

"US Open" čempionam Makilrojam pirms pēdējā raunda bija trīs sitienu deficīts pret spāni Alvaro Kirosu. Rorijs tomēr nepadevās un izcīnīja fantastisku uzvaru.

Makilrojs pēdējā bedrītē no bunkera raidīja bumbiņu pa taisno bedrītē, tiekot pie "birdie", kas viņam ļāva uzvarēt un summā par diviem sitieniem pārspēt francūzi Gregoriju Avrē. Makilrojam ceturtais tituls profesionāļa statusā.

Ranga otrajam numuram šonedēļ vajadzēja uzvarēt vai ieņemt vismaz otro vietu, lai saglabātu izredzes kļūt par gada pelnošāko golferi Eiropas tūrē.

Šobrīd uz šo godu pretendē pasaules pirmais numurs, anglis Lūks Donalds, kurš iet uz vēsturisku panākumu – uzvaru naudas ieskaitē gan ASV, gan Eiropas tūrēs viena gada laikā.

Nākamnedēļ abi spēlēs "Dubai World Championship" turnīrā. Makilrojam nepieciešams vēl viens Top 2 finišs, kā arī ieņemt augstāku vietu par Donaldu.

Izmantotie resursi:
European Tour