Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:369, Did:0, useCase: 3

Galakeram vēsturiska uzvara Dubaijā, Vudsam un Makilrojam fiasko

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Galakeram vēsturiska uzvara Dubaijā, Vudsam un Makilrojam fiasko
Stīvens Galakers
Foto: AP/Scanpix

Stīvens Galakers svētdien kļuva par pirmo golferi, kuram "Omega Dubai Desert Classic" turnīrā izdevies uzvarēt divus gadus pēc kārtas. Sacensībās fiasko piedzīvoja gan Taigers Vudss, gan Rorijs Makilrojs.

Skotijas golferis Dubaijā uzvarēja ar rezultātu -16, uzrādot par vienu sitienu labāku rezultātu nekā argentīnietis Emiliano Griljo. Dalīta 3. vieta ar -14 bija amerikānim Bruksam Kepkam un francūzim Romēnam Vatēlam.

Divas no Galakera četrām profesionālajām uzvarām bijušas tieši Dubaijā. Pērn viņš šajā turnīrā uzvarēja ar rezultātu -22, get šogad kļuva par pirmo golferi, kurš sacensību 25 gadu pastāvēšanas vēsturē spējis aizstāvēt titulu.

Turnīru lieliski sākušais un pēc pirmās dienas vadībā esošais Rorijs Makilrojs pēdējā dienā spiests samierināties ar 74 sitienu raundu, kas viņam summā deva dalītu 9. vietu (-12).

Arī savā sezonas otrajā turnīra slikti nostartēja pasaules pirmais numurs Taigers Vudss, kuram, tāpat kā pagājušajā nedēļā Kalifornijā, arī tagad Dubaijas tuksnesī bija lielas problēmas ar spēli uz "grīna", summā ieņemot tikai 41. vietu (-6).